RTL 4 vindt opvolger voor Beau in Ik Hou Van Holland

Er is een opvolger gevonden voor Beau van Erven Dorens in de populaire tv-show Ik Hou Van Holland. Dat vertelde teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge maandag in Shownieuws. “We noemen hem voor nu nog Theo. Dat is ook echt zijn doopnaam. Dus je kunt nu alle bekende Nederlanders af gaan zoeken met dat als tweede naam“, aldus Van Koningsbrugge. De komediant wil nog niet kwijt wie de nieuwe Beau is. “Maar hij heeft hele mooie benen. Nee, ik mag het echt niet zeggen.”

Van Koningsbrugge vindt het nog steeds jammer dat Van Erven Dorens naar SBS 6 is verhuisd. Het tweetal werkte samen aan een nieuwe comedy. “Ik wist wel hoe het er aan toe was. Ik voelde al een soort twijfel hier en daar. Hij had een bespreking gehad en sms-te me meteen erna dat er dingen gingen veranderen“, vertelt hij.

We gaan de comedy sowieso maken. Het ligt eraan wie hem wil hebben. Misschien zegt RTL wel: we nemen Beau er wel bij. Dat lijkt me sterk, maar het zou kunnen. En misschien bij SBS. Be my guest.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen