926.000 kijkers voor nieuwe aflevering Groeten van MAX


De kijkcijfers van maandag 29 juni 2009 (SKO)

Foto: KippaGroeten van MAX (MAX, Ned1, 21:20) – Het tweede seizoen Groeten van MAX, de zomerhit van 2008, is maandagavond met 926.000 kijkers (madl: 19.5%) van start gegaan op Nederland 1. Daarmee bezet het consumentenprogramma van Sybrand Niessen de zesde positie in de kijkcijfer top-15 van maandag. Niessen is erg gelukkig met het succes. “Het succes was wel onverwacht, maar mijn comeback was het niet. Daarvoor had ik nog de TV Makelaar gedaan, wat het ook altijd heel goed deed.

Critici vinden dat Groeten van MAX wel heel erg lijkt op het televisieprogramma De Vakantieman, dat Frits Bom van 1991 tot 1997 presenteerde voor RTL 4. “Ken jij dat programma nog dan? Volgens mij niemand. Dat is dan weer kritiek vanuit de media. Journalisten die eens in een oud archief hadden zitten kijken. Ik heb er niemand op straat over gehoord“, aldus Niessen op Radio 538.

TROS TV Show (TROS, Ned1, 22:56) – Na Jeroen Pauw en Paul Witteman, zijn nu ook Andries Knevel en Tijs van den Brink met zomervakantie. Op maandag 17 augustus keert Knevel & Van den Brink weer voor drie weken terug op de late avond van Nederland 1, en tot die tijd zijn iedere avond om 23.00 uur andere programma’s te zien. Deze week brengt de TROS iedere avond een herhaling van de TROS TV Show op de buis. Maandag werd de aflevering van de TV Show waarin Ivo Niehe bij Rik Felderhof op bezoek gaat door 685.000 kijkers (madl: 18.1%) bekeken. Vanaf maandag 6 juli is Studio Sportzomer dagelijks om 23.00 uur te zien op Nederland 1.

Goede Tijden Slechte Tijden (RTL4, 20:00) – Actrice Charlotte Besijn speelt al tien jaar de rol van Barbara Fischer in Goede Tijden Slechte Tijden. Ze geniet nog altijd met volle teugen. “Ik heb het nog lang niet gezien bij GTST. Er valt altijd meer uit te halen. Het blijft een enorme uitdaging“, vertelt ze in Televizier. Ze spreekt haar collega’s ook buiten de set. “Ja, met sommige collega’s ben ik ook bevriend. Lieke van Lexmond is echt een vriendin van me, ook al speelt ze mijn dochter. En met Jette van der Meij, Caroline de Bruijn en Inge Schrama spreek ik ook buiten het werk af. Het is een innig contact.” Goede Tijden Slechte Tijden trok maandag 1.058.000 kijkers (madl: 25.4%).

De Top 15-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen