‘Dennis en Valerio presenteren De Tandenborstel Show’

Geplaatst op ma 29 jun 2009 om 11:57Foto: RVDADennis Storm en Valerio Zeno hebben gezamenlijk met omroep BNN gepraat over de terugkeer van de televisieshow Vergeet Je Tandenborstel Niet. Dat zegt Valerio Zeno in 3FM’s De Coen & Sander Show. In het bekende spelprogramma kunnen kandidaten een reis winnen, maar moeten ze wel direct na de uitzending vertrekken, met koffers en al. De spelshow werd van 1995 tot 1999 gepresenteerd door Rolf Wouters. Blue Circle bezit op dit moment de rechten van het spelprogramma.


29 Reacties op “‘Dennis en Valerio presenteren De Tandenborstel Show’”


 1. danny

  Vind het een leuke combinatie deze twee jongens.
  Gewoon doorzetten en kijken of het een hit kan worden op TV.
  Ik ga kijken

 2. Anoniem

  Die Dennis is echt niks wat doet dat joch op tv?

 3. Paul

  De originaliteit is echt helemaal weg bij BNN.
  Wat vroeger hun kracht was, blijkt nu hun zwakte. Ze zijn identiek aan rtl5 en veronica. Daardoor liggen er kansen voor Powned (als dat er komt). Om weer echt ondescheidende televisie te maken, zoals Bart dat ook deed.

  BNN komt al seizoenen niet verder dan Sterretje Gezocht, het tenenkrommende Ramptoerist, Katja/Ruben/Valerio VS….en Ranking de stars, dat ook zijn beste tijd wel heeft gehad. Zoveel jonge mensen, ga eens een dag op een boot zitten (noem maar iets), en verzin weer eens originele, schokkende formats. Want de Tandenborstelshow… kom op he… Whats next, Boobytrap?, omdat Nicolette dat vroeger zo leuk vond?

 4. Anoniem

  Het probleem van BNN ligt er meer aan dat ze momenteel weinig talent hebben. Sophie doet het aardig. Maar een Valerio, Dennis en dat rukkertje die Spuiten & Slikken presenteert hebben het totaal niet!

 5. Matske

  @Paul..Je slaat de spijker keihard op zijn kop!!

 6. Timon

  De Tandenborstel show is natuurlijk onwijs leuk en past heel goed bij… Max?

 7. Anoniem

  Eens. BNN komt altijd met flauwe, laffe formats, bijna allemaal buitenlandse formats. Zelfs Katja vs Bridget, Ranking en Lama’s waren buitenlandse aankopen.

 8. Anoniem

  Reactie op Anonymous: Dat zie je toch al aan de kijkcijfers!
  Toen Sophie het presenteerde haalde het rond de 600-800 duizend kijkers, nu nog geen 300 ofzo

 9. Timon

  BNN krijgt te veel zendtijd ze zenden al te veel pulp tv uit, nu gaan ze nog meer pulp tv maken!

 10. michel

  Reactie op Paul: Toen Bart er nog was heeft Bnn anders ook seizoenen lang Sterrenslag en Dallas uitgezonden. Wel goed je huiswerk doen he.

  Op Ned3 mis ik eigenlijk ook een programma als De klas van 2008 (maar dan het hele jaar door) Eigenlijk leent een oud format van Bnn zich hier beter voor: Het Elftal. 11 verschillende jongeren (en de mensen om hun heen zie je ook) laten een jaar lang hun leven filmen. Een verslag hiervan is dagelijks te zien op Ned3. Wekelijks of om de 2 weken komt het Elftal bij elkaar en praat en discussierd over het nieuws en over elkaars leven. Aan de hand van fragmenten. Dit zou mooi op de Zondagavond kunnen. (Toen werd het gepresenteerd door Jeroen Pauw en Bridget Maasland. ) Nu dan dus met andere presentatoren. Ook gaan ze in de uitzendingen in elkaars leven kijken. Verder als wel toch op de retrotour zijn. Bnn zoek een partner om Fort Boyard terug op tv te krijgen!

 11. Anoniem

  Neeeeeeeee….twee non-talentjes…dit wordt een flop

 12. Anoniem

  Ze zijn alleen maar leuk om naar te kijken, laten ze hun mond houden…en gewoon geil kijken, daar is vooral Dennis goed in

 13. Enrico

  Reactie op Anonymous:

  Pffffff. Helemaal mee eens. NON-talenten!

 14. TV

  BNN: Ga je schamen met dit soort oude televisie!. Televisie maken is een vak. Oude programma’s van stal halen is beschamend, want dat kan de grootste sukkel nog.

 15. Sander

  Meneer Sjon komt dan toch wel terug he?

 16. Anoniem

  Reactie op TV: Wat zit je toch te zeuren. Alle zenders halen oude producten weer uit de schappen. De Po heeft daar ook een handje van

 17. Anoniem

  Reactie op Paul: Bij elke tv-zender is de originaliteit weg en bij sommige zenders is het er nooit geweest.

 18. Anoniem

  Tandenborstel show???? Dat programma heet Eh, vergeet je tandenborstel niet

 19. Arrowhead

  Goh, wat een vernieuwende tv weer.

 20. Owen

  Die show was allleen leuk door de chemie van Rolf Wouters en Meneer Sjon.

  Het is natuurlijk te simpel om het meteen af te schrijven maar veel verttrouwen heb ik niet… hoewel ik Valerio en Dennis niet slecht vind ofzo. Ik vind ze trouwens meer bij RTL5 passen.

 21. Hans

  Ik denk bij zo’n grote show niet aan deze twee presentatoren. Vraag me af hoe de show bij BNN zal worden gemaakt, ook in zo’n grote studio als indertijd?
  De chemie tussen Rolf Wouters en Meneer Sjon was inderdaad subliem te noemen.
  Ik ga het vernieuwde programma zeker kijken, hoop echt dat het net zo grappig wordt als indertijd bij Veronica.

 22. V81

  Aan de mensen die het niet vinden kunnen dat er een oud format van stal wordt gehaald:

  Op een gegeven moment is er gewoon niks nieuws meer te bedenken. Tv bestaat al sinds de jaren 50 of zo. Er is sindsdien al zo ontzettend veel bedacht dat er vrijwel alleen nog maar vergezochte dingen te verzinnen zijn, als het écht nieuw moet zijn. Dan krijg je gekke dingen in de trant van de (gelukkig nooit daadwerkelijk uitgezonden) sperma-show. Wil je zoiets dan liever zien?

  Dan kan je beter op zo’n goed mogelijke manier iets produceren dat zich vroeger al bewezen heeft. Of een afgeleide maken van een bewezen succesformule.

 23. Timor

  Zeik niet zo.

  Als je het niks vindt, dan kijk je toch gewoon niet

 24. NEWS FLASH

  SBS gaat de 123 show uitzenden

 25. mark

  Reactie op NEWS FLASH: Bron?

 26. wouter

  toch heeft BNN talentlose mensen er lopen voor een presentatieklus moeten er altijd twee op komen draven (zie ranking the stars)

 27. vinn

  Reactie op wouter:
  Filemon presenteerd alleen Spuiten&Slikken
  Sophie deed Sophie op 3
  en de andere progamma’s moeten wel met elkaar…
  Rtl heeft ook vaak duo’s
  Lieke & Beau
  Martijn & Wendy
  SBS:
  Nance & Gerard
  Tooske & Henk-Jan

  Amusement word meestal met 2 gedaan!!

 28. LD

  Jaaaaaaa… De 123-Show, dat je loten koopt bij de supermarkt en een grote studio met waanzinnige decors en een showballet-intermezzo..! Tja, zo wordt het nooit meer :)

 29. Timon

  Superbal!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.