BNN: ‘Wij brengen De Tandenborstel Show niet op tv’

Foto: Bop MulderHet televisieprogramma Vergeet Je Tandenborstel Niet beleeft zijn terugkeer op televisie niet bij BNN. Dat laat een zegsvrouw van BNN vandaag weten. “Er is geen sprake van dat BNN dit oude format gaat uitzenden“, aldus de zegsvrouw. Valerio Zeno riep vrijdag nog in De Coen & Sander Show dat hij met BNN heeft gepraat over de tv-show. Hij wist nog niet of hij het ging presenteren. “Geen idee. Hij staat nog steeds op mijn verlanglijstje. We hebben het er wel over gehad bij BNN.

Ook Dennis Storm was bij dat gesprek aanwezig. “Ik zat er bij, bij dat gesprek. Ik had het programma nog nooit gezien. We kregen een boek te zien met duizend spelletjes. Toen ik drie van die spelletjes zag, dacht ik: het is niet eens zo heel stom.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen