BNN: ‘Wij brengen De Tandenborstel Show niet op tv’

Geplaatst op ma 29 jun 2009 om 15:53Foto: Bop MulderHet televisieprogramma Vergeet Je Tandenborstel Niet beleeft zijn terugkeer op televisie niet bij BNN. Dat laat een zegsvrouw van BNN vandaag weten. “Er is geen sprake van dat BNN dit oude format gaat uitzenden“, aldus de zegsvrouw. Valerio Zeno riep vrijdag nog in De Coen & Sander Show dat hij met BNN heeft gepraat over de tv-show. Hij wist nog niet of hij het ging presenteren. “Geen idee. Hij staat nog steeds op mijn verlanglijstje. We hebben het er wel over gehad bij BNN.

Ook Dennis Storm was bij dat gesprek aanwezig. “Ik zat er bij, bij dat gesprek. Ik had het programma nog nooit gezien. We kregen een boek te zien met duizend spelletjes. Toen ik drie van die spelletjes zag, dacht ik: het is niet eens zo heel stom.


14 Reacties op “BNN: ‘Wij brengen De Tandenborstel Show niet op tv’”


 1. M

  kom-kom-mer-tijd

 2. Anoniem

  gelukkg maar! 2 niksnutsen zijn het

 3. Anoniem

  Leuk geprobeerd van Monica Galer.

 4. Timon

  Vond het ook beter bij RTL5 ofzo passen!

 5. wouter

  Reactie op Anonymous:
  ik wou het net zeggen

 6. Bas v.d Kimme

  Zal me ook niets verbazen als (ook) dit programma eenmalig terug zal keren.

 7. Anoniem

  die valerio denkt dat ie er al is als presentator je moest hem gister horen bij 3fm

 8. Anoniem

  Dennis is geil

 9. Fris Spis

  “Ik had het programma nog nooit gezien”
  Wat doe je dan in de TV industrie flapdrol?

 10. Chiel

  Reactie op Fris Spis: Alsof ie dat op z’n 12e wist!

 11. johan

  Reactie op Anonymous: niksnuts ben je zelf

 12. Hans

  Ik zeg Eddy Zoey op RTL5 samen met die debiele geluidsman en cameraman. Kan best lachen worden!

 13. Anoniem

  Reactie op Anonymous:

  Valerio ook.

 14. Bart

  Ik vind Valerio leuk, maar ik hoop dat hij het voorlopig bij kleine programma`s houdt. In een-op-een gesprekken vind ik hem het best. Daar geniet ik van, voor een grote show is het veel te vroeg.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.