SBS 6: ‘Groots weekendamusement met Pinksteren’

Foto: SBS/ElvinSBS 6 pakt tijdens het pinksterweekend ‘groots’ uit met amusement voor het hele gezin. Dat heeft SBS vandaag laten weten. Als eerst is op vrijdag 29 mei de finale van Hollands Got Talent te zien en op zaterdag 30 mei volgt de tv-première van de animatiefilm Happy Feet. “Zondag behandelt Peter R. de Vries tien nog onopgeloste moordzaken in zijn laatste aflevering van dit seizoen. Het pinksterweekend wordt maandag in stijl afgesloten met de tv-première van de hilarische comedy Click.”

Zes finalisten strijden vrijdag om de titel van Neerlands grootste talent in Holland’s Got Talent. De zes acts die in de voorrondes duizenden kandidaten het nakijken gaven zijn tenor Alberto, dansgroep Groove Kings, rockzangeres Tessa, dansgroep Psionics, gitaarspeler Lars en zangeres Maxime Beelen.

Zaterdagavond beleeft de animatiefilm Happy Feet zijn televisiepremière. In deze film draait het om Mumble, een Keizerpinguïn die op Antartica leeft. Mumble kan heel goed tapdansen, maar bij de keizerpinguïns draait het bij het vinden van een partner allemaal om een goede zangstem en zingen kan hij helemaal niet. Hij wordt weggestuurd en moet al tapdansend op zoek naar nieuwe vrienden.  “De film werd met maar liefst dertien awards bekroond en sleepte zelfs een Oscar voor beste animatiefilm in de wacht“, laat een zegsvrouw van SBS weten.

Op zondagavond belooft SBS een spannende ontknoping in de laatste Peter R. de Vries, misdaadverslaggever van dit seizoen. “In de afgelopen weken wist Peter R. de Vries weer veel nieuwe informatie in geruchtmakende zaken boven tafel te krijgen. Zo bracht hij multinational Shell in verlegenheid nadat hij nieuwe feiten op het spoor was gekomen omtrent een oude doofpotaffaire en toonde hij afgelopen zondag aan dat de politie lang niet altijd in actie komt na een aangifte, zelfs niet als die voorzien is van naam, adres en telefoonnummer van de dader.”

Tweede Pinksterdag staat op maandag in het teken van de lach met de televisiepremière van de comedy Click. Architect Michael Newman (Adam Sandler) krijgt in deze film een universele afstandsbediening in handen waarmee hij zijn privéleven en zijn carrière kan sturen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen