RTL 4 verplaatst programma Humberto Tan naar de nacht

Geplaatst op do 28 mei 2009 om 14:02Foto: KippaRTL 4 verplaatst het programma Team van Toen met Humberto Tan per direct naar de nachtelijke uren. De kruising van Klasgenoten en De Reünie, maar dan met sporters, trok nog geen 300.000 kijkers op het tijdstip 22.30 uur. Daarom heeft RTL 4 ervoor gekozen om Team van Toen vanaf vanavond tussen 23.45 en 00.45 uur uit te zenden. Op het oude tijdstip van Team van Toen zal nu Eerste Hulp Bij Opvoeden te zien zijn. Het is de tweede flop van Humberto Tan. Eerder mislukte al Mijn Man Kan Niet Dansen.


22 Reacties op “RTL 4 verplaatst programma Humberto Tan naar de nacht”


 1. Anoniem

  Nieuw programma: “Humberto kan geen kijkers scoren” :lol:

 2. Yo

  De laatste tijd lees je in Mediacourant regelmatig over geflopte programma’s. De kijker is niet niet de dupe, want die kijkt toch niet. Wel verwacht de kijker dat er wat aan gedaan gaat worden, want het geduld van de kijker is niet oneindig.

 3. Wouter

  Ik vind hem ook geen presentators voor zulke dingen.
  Wat ik wel vind is dat hij RTL boulevard beter doet dan Winston!

 4. Anoniem

  vind hem ook leuker dan Winston. Ik moet ook altijd lachen als het over voetbal gaat. Dan zitten Albert, Fiona en al die andere zo verwaasd te kijken.

  geweldig.

 5. Joe

  Reactie op Anonymous: Humberto is inderdaad veel beter dan Winston. Humberto durft tenminste zijn mening te geven en vind niet alles ´geweldig´ en leuk. Daarbij wil ik niet meteen zeggen dat Winston een slechte presentator is. Ik vind hem gewoon niet passen bij RTL Boulevard.

 6. www.mediatown.web-log.nl

  Humbertho heeft geen succes

 7. mark

  Met dank aan Karst T.

  Ging net op 30 april in premiere dit programma…

 8. Duck

  Nou we hebben tot nu toe nog aardig dezelfde mening want ik ben het er ook mee eens. Humberto kan beter Boulevard presenteren. Die Winston is echt zo iemand die wel de looks heeft maar verder niets.

 9. GW

  Ach je kan het wel aan RTL overlaten om een programma niet de kans te geven te groeien en na een maand al af te serveren. Als je een programma al na één maand aan de kant zet dan geloofde je er al vanaf het begin niet in. Ik vond het programma wel aardig maar inderdaad het moest nog groeien. Jammer, want ik gun het Humberto wel.

 10. franco

  als je geen wendy heet word je verplaatst bij rtl. lleen zij mag flops doen van haar vriendje misschien kan hij samen met . ushi doen blijft ie op de buis.

 11. Yo

  Ik weet niet of Humberto zich thuis zal voelen tussen alle sexreclames, die rond dat tijdstip ook worden uitgezonden.

 12. joe Insider

  Zo onmogelijk dat die hoge piefen van rtl van te voren niet inzagen dat dit een regelrechte flop zou worden!! Wat een kansloos format. Heeft niets te maken met Humborto dat het flopt, hoewel ik hem ook een belabberde tv-persoonlijkheid vind.

  Heerlijk als je van te voren weet dat iets mega gaat floppen en dat dat dan ook gebeurt!!

 13. mark

  Waarom schrappen ze het hele programma niet? Nu kijkt er helemaal niemand meer. Of is dat juist de bedoeling???

 14. Frank | ONM Tha Bomb

  Reactie op mark: Heeft denk ik te maken met het feit dat de Lotto er als sponsor aan verbonden is. Die zullen zich ook nog wel even achter de oren krabben… Lotto Weekend Miljonairs (ruim 1,5 miljoen kijkers) inwisselen voor Battle Of The Stars (350.000 kijkers) en Team van Toen (300.000 kijkers).

 15. // Freek \\

  Reactie op Frank | ONM Tha Bomb:

  Ja inderdaad. Deze programma’s hebben dan wel meer met sport te maken, maar Lotto bereikt er veel minder mensen mee.

  Want dat was toch de reden van Lotto om te stoppen met Weekend Miljonairs: het had te weinig met sport te maken? Weet iemand waarom Lotto eigenlijk per se programma’s wil die iets met sport te maken hebben?

 16. Frank | ONM Tha Bomb

  Reactie op // Freek \: Weet ik ook niet precies, maar bij Lotto wisten ze dat toch op zich ook mooi op te lossen door bekende sporters mee te laten spelen of ze in het publiek te laten zitten?

 17. Een Kijker

  Zijn ook wel weer de geeikte sporters die hij heeft. Arnold Vanderlyde, Leontien van Moorsel, Frank de Boer, Ronald de Boer, Dennis van der Geest en Pieter van den Hoogeband.

  Ik geef er ook weinig om.

 18. zapper

  20:30 op RTL7 zou ik zeggen!!

 19. mark

  Reactie op zapper: Dat hadden ze meteen al moeten doen op de maandag sportavond, net voor Votebal International…

 20. Anoniem

  Ze kunnen Tan beter wegsaneren, Zn priorgramma’s scoren toch niet :lol:

 21. Anoniem

  *programma’s

 22. Anonymous

  Wat een onzin allemaal, Umberto is een heel vriendelijk en spontaan mens.
  Het is maar makkelijk om iemand af te zeiken als je hem niet persoonlijk kent!
  Leer eerst iemand kennen voordat je een oordeel over iemand velt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.