Rapper Ali B. volgt Jan Smit op in televisieshow Yolanthe

Foto: TROSRapper Ali B. volgt Jan Smit dit najaar op als teamcaptain in het programma Te Leuk Om Waar Te Zijn met presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen. Dat heeft de TROS vandaag laten weten. Ali B. strijdt vanaf zaterdag 10 oktober in het tweede seizoen tegen teamcaptain van het eerste uur Horace Cohen. “Ik was al eens te gast in het programma en vond het zo gezellig daar dat ik niet lang heb hoeven nadenken toen mijn goede vriendin Yolanthe mij als teamcaptain vroeg“, vertelt Ali B.  

Elk gesteund door een bekende gast, bepalen teamcaptains Ali B. en Horace Cohen uit een reeks grappige homevideo’s welke echt en welke nep zijn. Tevens moeten de teams de afloop van filmpjes raden. “De panels en kijkers krijgen ook te zien hoe de namaakbloopers zijn gemaakt. Een deel van de nep-bloopers wordt aangeleverd door de kijker zelf. Het andere deel wordt door de redactie gedraaid en een deel van de filmpjes wordt gemaakt door een stuntteam.”

Yolanthe Cabau van Kasbergen presenteert ook de tweede reeks van Te Leuk Om Waar Te Zijn, dat opnieuw op zaterdagen om 19.00 uur te zien zal zijn op Nederland 3. In haar rol als presentatrice stuurt ze de twee teams aan. Ieder team bestaat uit een vaste teamcaptain en een wisselende gast.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen