Nederland 3 brengt muziekfestivals onder naam 3 On Stage

Geplaatst op do 28 mei 2009 om 11:24

Nederland 3 brengt deze zomer onder de naam 3 On Stage de beste muziekfes- tivals op televisie, waaronder Lowlands, Pinkpop, Parkpop, Sensation, Extrema Outdoor, Zwarte Cross en Mysteryland. “Door deze festivals te koppelen aan het label 3 On Stage vergroten we de herkenbaarheid en het bereik“, zegt marketingmanager van de NPO Jeroen Kramers. “Dat is belangrijk vanwege de culturele impact van deze festivals. Bovendien passen ze uitstekend bij het profiel van Nederland 3.

Het veertigste verjaardagsfeestje van Pinkpop is dit weekend het startsein voor 3 Tegelijkertijd met de introductie van 3 On Stage wordt ook de nieuwe site nederland3.nl gelanceerd. Deze staat geheel in het teken van 3 On Stage.  Jeroen Kramers: “De muziekprogrammering zal worden ondersteund met een campagne op TV, in landelijke dagbladen en magazines, op internet en op de festivals.”

De vernieuwde Nederland 3 site moet het profiel van Nederland 3 online versterken. In de vernieuwde webportal staan video en beelden nu meer centraal. Roek Lips, netmanager Nederland 3: “Het is mijn wens om  de interactie met het publiek te verhogen. Met de lancering van de nieuwe site is de eerste stap gezet, want de site nodigt uit tot het bekijken en reageren op de programmering van Nederland 3. De lancering van Nederland3.nl is ook een voorbeeld van een meer intensieve samenwerking tussen televisie en internet.
1 Reacties op “Nederland 3 brengt muziekfestivals onder naam 3 On Stage”


  1. Jesse

    Sta je met je wause kop en klapperende kaken op Mysteryland, moet je maar hopen dat je oma of je baas niet voorbij zapt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.