Myrna Goossen: ‘Nog niet rijp voor Omroep MAX’

Foto: Nick van OrmondtMyrna Goossen, dagelijks te horen met haar eigen radioshow op 100%NL, vindt dat ze nog niet rijp is voor Omroep MAX. “Wat? Pas op wat je zegt hoor! Zien jullie me nu al op de presentatiestoel bij een ouderenzender zitten? Ik ben pas 46, dus dat gaat voorlopig even niet door“, roept ze in Veronica Magazine. Goossen geniet met volle teugen van haar eigen radioshow. “Ik zou willen dat ik radio vijftien jaar eerder had ontdekt. En het scheelt ook veel tijd dat ik ook niet langs de make-up hoef. Je ziet me toch niet…

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen