Popstars-finalist weer achter de bar: ‘Schaamtegevoel’

Het lot dat veel finalisten van tv-shows weer in de vergetelheid raken, heeft ook Norman van Popstars getroffen. Hij heeft een klein schaamtegevoel omdat hij nu weer achter een bar in Amsterdam staat. Dat vertelt Norman in De Telegraaf. “Mijn bazin vroeg of ik kon invallen. Ik werd wel een beetje zenuwachtig bij het idee om mensen te bedienen“, vertelt de Popstars-finalist. “Je hebt toch een soort schaamtegevoel dat je hebt gefaald. Maar ik ga niet op mijn kont zitten totdat ik weer de studio in kan.

Toch is Norman nog wel bezig met een carrière in de muziek. “Ik ben nu samen met platenmaatschappij Warner op zoek naar het juiste geluid. Ze zijn bezig met wat producers en tekstschrijvers met wie ik aan de slag kan.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen