Derde seizoen Beauty & De Nerd moet kijker verrassen

Het derde seizoen van Beauty & De Nerd zal inhoudelijk iets anders zijn dan de voorgaande twee seizoenen. Bij één van de deelnemende koppels worden de rollen omgedraaid: de heer is de ‘beauty’ en de dame is de ‘nerd’. Dat vertelde Bridget Maasland woensdag in RTL Boulevard. Na twee seizoenen Beauty & De Nerd wilden de makers een twist aan de realityserie geven. “Het negende koppel is omgedraaid“, vertelt Maasland. “Het is vanaf maandagavond 30 maart te zien op RTL 5.

Beauty & de Nerd is een televisieprogramma waarin een groep intelligente maar niet zo sociaal vaardige mannen (de nerds) worden gekoppeld aan een groep mooie maar niet zo slimme vrouwen (de beauty’s). Volgens Maasland is het een ‘sociaal experiment’. In het programma dienen de deelnemers opdrachten te doen op het gebied waar ze niet zo goed in zijn. Elke week valt een koppel af dat het huis moet verlaten; het koppel dat uiteindelijk overblijft wint een geldprijs.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen