Darts groot succes bij SBS op internet

De dartsomgeving op de internetsite van de sportafdeling van SBS, sbssport.nl, was een groot succes tijdens de darts- toernooien PDC World Championship en Lakeside World Professional Darts Championship. Dat laat SBS 6 vandaag weten. Een zegsman: “In de periode van 19 december 2008 tot en met 11 januari 2009 werden de livestreams maar liefst 1,3 miljoen keer opgevraagd. Absolute uitschieter was de halve finale van PDC op 3 januari tussen Raymond van Bar- neveld en James Wade.”

De livestream van deze wedstrijd werd op die dag 210.000 keer opgevraagd, een record voor sportwedstrijden via sbssport.nl.

Op sbssport.nl werd de afgelopen weken uitgebreid verslaggedaan van de grote dartstoernooien. Naast livestreams bood de site ondermeer Programma Gemist, overzichten en wedstrijdschema’s. De livestream van het PDC haalde maar liefst 1 miljoen pageviews in twee weken, de streams van het Lakeside-toernooi waren goed voor bijna 300.000 views. “Wedstrijden terugkijken via Programma Gemist heeft tot nu toe ruim 800.000 pageviews opgeleverd. Daarnaast waren de overzichtspagina’s en schema’s goed voor honderdduizenden pageviews, alles bij elkaar zo’n 3,5 miljoen.”

Alle wedstrijden van het PDC en Lakeside zijn ook de komende tijd online terug te kijken via: sbssport.nl.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen