RTL 4 deelt kerstpakketten uit tijdens kerstperiode

RTL 4 pakt met de actie ‘RTL Viert De Kerst’ groots uit gedurende de komende feestdagen. Dat laat een zegsman van RTL vandaag weten. Niet alleen wordt het kerstgevoel uitgedragen met typische kerstshows, ook wil ze de kerstgedachte bij iedereen aanwakkeren. “Zo kan de kijker iemand voordragen die wat hem of haar betreft een extraatje verdiend heeft het afgelopen jaar. Dan komt deze persoon in aanmerking voor één van de duizenden kerstpakketten die de zender uitdeelt in december.”

De kerstpakketten bestaan uit een doos met delicatessen en luxe producten. Vanaf maandag 8 december kan iedereen iemand anders hiervoor opgeven via de website rtlviertdekerst.nl. Later in december wordt duidelijk gemaakt wie een kerstpakket ontvangt en aan wie hij of zij deze te danken heeft.  Een aantal pakketten wordt in RTL 4-programma’s overhandigd, zoals in ‘Herman Helpt’ en ‘Eigen Huis & Tuin’.

De actie en het hele kerst-thema worden uitgebreid gecommuniceerd. In promo’s op RTL 4 komen de gezichten van de zender voorbij die in opvallende situaties kerstpakketten overhandigen. Off-screen zijn er uitingen in diverse dagbladen en op billboards om ‘RTL Viert De Kerst’ te ondersteunen.

RTL 4 komt met shows zoals ‘Alles Is Kerst’, ‘Het KerstSterrenCircus’ en de ‘All You Need Is Love Kerstspecial’ en de films ‘Love Actually’, ‘Shrek (The Halls)’ en ‘The Lord Of The Rings: The Two Towers’. Op Oudejaarsavond wordt 2008 uitgeluid met ‘RTL Boulevard’ en ‘Ik Hou Van Holland – Oud & Nieuw’.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen