TROS-soap Toppers gaat wellicht toch door

Geplaatst op wo 29 okt 2008 om 13:18

De realitysoap over De Toppers, die de TROS wil gaan uitzenden in aanloop naar het Eurovisie Songfestival in 2009, komt er wellicht toch, zij het in andere vorm. Dat laat een woordvoerder van SBS 6 weten. SBS wil dat er een ander programmavoorstel komt, waarbij het haar ster Gerard Joling minder tijd kost. “Wij hebben volgende week een gesprek over de serie. Het is dus helemaal niet zeker dat het definitief niet doorgaat“, ontkracht René Froger andere geruchten over de soap.

Eerder meldde SBS, de zender die Gerard Joling onder contract heeft, geen toestemming te geven voor deelname aan een tiendelig programma bij de publieke omroep. “We gaan er alles aan doen om te zorgen dat het er komt“, aldus Topper René Froger. “Het programma is bovendien helemaal niet afgeblazen, we hebben volgende week een afspraak met de zender staan.

Het kan zijn dat de soap De Toppers Op Weg Naar Moskou uit minder afleveringen gaat bestaan, of dat de rol van Gerard Joling kleiner wordt. “Er is altijd te praten over een creatieve oplossing“, aldus een woordvoerder van de TROS. Programmaleider Gerard Baars laat wel weten niet blij te zijn met de media-ophef: “Ik vind het niet zo collegiaal van SBS dat zij over onze uitzendingen praten.
12 Reacties op “TROS-soap Toppers gaat wellicht toch door”


 1. !#Michael#!

  Wat een gezever zeg :? Make Up Your Mind :?

 2. jeffrey

  Wat is het probleem van de tros ze moeten blij zijn dat gerard wel mee in de soap mag komen!

 3. Tjeerd

  ““Ik vind het niet zo collegiaal van SBS dat zij over onze uitzendingen praten.“”

  Waarom zou je niet over de wanprodukten van je collega mogen spreken? Zijn ze bij de tros de weg kwijt of zo?

  Misschien moet Gerard Baars zelf maar eens even lekker op weg naar Moskou. heen lopen, terug wandelen. :lol:

 4. PO & RTL

  Misschien moet SBS Gerard gewoon verbieden om mee te doen aan het Eurovisie Songfestifal :lol:

 5. JaJa

  Ik vind het ook vreemd dat SBS uitspraken doet over een mogelijk Tros-programma. Misschien is het handig dat sowieso iedereen zijn mond even houdt tot er duidelijkheid is. Want op deze manier is er elke dag wel wat te melden. Goede marketing?

 6. Jacob Rozelaar

  Net de column van Gordon gelezen in de Prive. Hij gaat tekeer tegen negatieve berichten en zo. Mooiste citaat over Gerard en hemzelf: ‘Wij zijn juist geen nichten, we doen niet als zij, we praten niet verwijfd’ Wie houdt deze man eens een spiegel voor?! Hij heeft geen plank voor zijn kop maar een heel bos met bomen! Wat een vreselijke man. Weg met Gordon, weg met de toppers….

 7. Frank | ONM Tha Bomb

  Boring…

 8. WJ

  Fijn hoe SBS, TROS en Joling de handen ineen hebben geslagen om op gewiekste wijze een hele hoop aandacht en publiciteit te genereren voor zowel die soap, als voor SBS, als voor la Joling. Maar voor mij hoeft het niet door te gaan. Als Joling exlusief bij SBS zit (en blijft zitten) is het makkelijker hem te ontwijken…

 9. Toppersfan

  Gewoon doorgaan met die serie, ken ik tenminste weer gieren en brullen met Geer en Goor, die gaan daar in Rusland echt de boel op stelten met die onvervalste nichtenhumor, en dat geklaag en die grappen van Gordon, daar hou ik zo van, en Rene altijd de wat serieuze van het stel, die de boel in bedwang houdt. En als de TROS het gaat uitzenden, doe maar zaterdagavond, scoort altijd goed, gelijk na Paul de Leeuw, want vrijdagavond komt Andre van Duin terug met z’n Dik Voor Me Elkaarshow, die begon ook ergens in februari. P.S. Dat gezeik dat SBS dat niet wil, ik zie Gerard Joling vaak ook altijd bij de TROS muziekfeesten optreden, en daar mopperen ze niet over, noem ik ook werk voor een andere zender,en van die soap mag dan weer niet, echt bullshit. LAAT A.U.B DIE SERIE DOORGAAN !!!

 10. Anoniem

  Maaaa jongens toch, welles nietes dan toch weer wel en dan weer niet… en dat moet dan nog allemaal uitgevochten worden via de pers, proffesioneel!

 11. Vince

  Toppersfan. Meid, leuk voor je.

  Gaaaaaaaaaaaap

 12. Anoniem

  De soap is op zichzelf al een soap aan het worden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.