TROS-soap Toppers gaat wellicht toch door

De realitysoap over De Toppers, die de TROS wil gaan uitzenden in aanloop naar het Eurovisie Songfestival in 2009, komt er wellicht toch, zij het in andere vorm. Dat laat een woordvoerder van SBS 6 weten. SBS wil dat er een ander programmavoorstel komt, waarbij het haar ster Gerard Joling minder tijd kost. “Wij hebben volgende week een gesprek over de serie. Het is dus helemaal niet zeker dat het definitief niet doorgaat“, ontkracht René Froger andere geruchten over de soap.

Eerder meldde SBS, de zender die Gerard Joling onder contract heeft, geen toestemming te geven voor deelname aan een tiendelig programma bij de publieke omroep. “We gaan er alles aan doen om te zorgen dat het er komt“, aldus Topper René Froger. “Het programma is bovendien helemaal niet afgeblazen, we hebben volgende week een afspraak met de zender staan.

Het kan zijn dat de soap De Toppers Op Weg Naar Moskou uit minder afleveringen gaat bestaan, of dat de rol van Gerard Joling kleiner wordt. “Er is altijd te praten over een creatieve oplossing“, aldus een woordvoerder van de TROS. Programmaleider Gerard Baars laat wel weten niet blij te zijn met de media-ophef: “Ik vind het niet zo collegiaal van SBS dat zij over onze uitzendingen praten.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen