Tien jaar hoogtepunten in Nationale BNN Test

Patrick Lodiers en Sophie Hilbrand presenteren op vrijdag 31 oktober de speciale uitzending De Nationale BNN Test om het tienjarige bestaan van BNN te vieren. Dat laat de omroep vandaag weten. Tijdens de uitzending wordt de BNN-kennis getest van onder anderen ex-BNN presentatoren Daphne Bunskoek, Jeroen Pauw, Bridget Maasland, Katja Schuurman, Claudia de Breij en Rob Kampheus. “Het wordt een avond vol historische tv-momenten“, aldus een zegsvrouw.

In De Nationale BNN Test strijden BNN-leden van het eerste uur, Je Zal Het Maar hebben-kandidaten, Spuiten en Slikken-fans, ex-BNN’ ers en BNN-presentatoren van nu tegen elkaar. Dat doen ze aan de hand van vier categorieën: ‘Mensch & Maatschappij’, ‘Lachen, Gieren, Brullen’, ‘Er op uit’, en ‘Bart’. “Allerlei zaken uit het verleden van BNN komen aan bod: van Bart als weerman met Gilles de la Tourette tot Katja’s poepduik in Mexico en van Sophie die stoned presenteerde tot Patrick die Nederland op zijn kop zette met De Donorshow“, aldus een woordvoerster.

Op 3FM wordt op vrijdag 31 oktober aandacht besteed aan het jubileum in de Coen en Sander Show. Daar spelen oud BNN-DJ’s Ruud de Wild, Dave Heijnerman, Wouter van der Goes en Jeroen Kijk in de Vegte de BNN-10-jaar-op-3FM-kwis en er is een optreden van Van Dik Hout. Speciaal voor het 10-jarig bestaan zijn Coen en Sander vrijdag van 16.00 tot 19.00 uur te horen, een uur langer dan normaal.

Op Radio 1 blikt BNN Today van 20.00 tot 22.00 uur terug op de geschiedenis van BNN op de nieuwszender en op BNN University (voorheen Coolcast) dat de omroep op Radio 1 al sinds de oprichting verzorgt. In het Platenpaleis op Radio 2 worden tot slot drie uur lang, van 20.00 tot 23.00 uur, de favoriete discoplaten van BNN-medewerkers gedraaid.

De Nationale BNN Test is op 31 oktober om 20.20 uur te zien op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen