Sophie Hilbrand: ‘Ik won bijna Zilveren Televizier-Ster’

Geplaatst op wo 29 okt 2008 om 13:24Sophie Hilbrand greep maar net naast de Zilveren Televizier-Ster voor vrouwelijke televisiepersoonlijkheden. Het verschil met winnares Yvon Jaspers was volgens Sophie marginaal. “Ik heb nogal een goede band met degene die het allemaal organiseert. Ik ben wel vaker genomineerd. Dan krijg je vier kaartjes. Dan zeg ik: ‘Doe maar zes of acht’. Hij sms’te mij vandaag: ‘Je had maar 159 stemmen minder dan Yvon Jaspers’“, vertelt ze in De Wereld Draait Door. “Ik had hem bijna gewonnen.


22 Reacties op “Sophie Hilbrand: ‘Ik won bijna Zilveren Televizier-Ster’”


 1. !#Michael#!

  Ja en? Waar slaat dit non nieuws op :?

 2. Anoniem

  Bijna is niet helemaal, dus wat is haar punt om dit te melden?

 3. Anoniem

  Hieruit blijkt helemaal dat het dus een PO feestje is. Ze stond dus nog hoger dan Linda de Mol. Beetje typisch voor dit weliswaar leuke meisje, dat echter op televisiegebied nog niet veel van niveau heeft gepresteerd.

 4. PO & RTL

  In de context van de uitzending was het niet heel raar van Sophie om dit te zeggen. In dit non-bericht komt het een beetje vreemd over. Voor mij had Yvonne Jaspers de ster niet hoeven krijgen, maar Nederland koos voor haar. Eerlijk is eerlijk.

 5. HIJ

  Ze was tafeldame bij DWDD. Matthijs en Sophie hadden het even over het televizierring gala. Toen zei ze dit. Mediacourant maakt er een heel artikel van.

  Dat betekend dus ook dat Linda derde was.

 6. robster

  Linda had hem van mij mogen krijgen! Ook al zo’n melding waar de rest van nederland niets aan heeft, maar die ik wel kwijt ben bij deze…

 7. Frank | ONM Tha Bomb

  Mijn top 3:

  1] Linda
  2] Yvon
  3] Sophie

  Sophie moet nog groeien, over een paar jaar verdient ze hem meer dan nu!

 8. Maarten vh

  Ik was bijna president van Amerika

 9. Arrowhead

  Bijna, bijna, ja mijn vriendin was ook bijna zwanger!

 10. Fabian

  Wie zegt eigenlijk dat Linda dan derde zou worden?
  Misschien had Linda wel 158 stemmen minder dan Yvon, misschien weet ze dat helemaal niet…

 11. drama queen

  wat een onzin en zelfverheerlijking! als zulke mensen al een ster krijgen…

 12. Anoniem

  Een beetje egoistisch om dit in de wereld te brengen van Sophie.

 13. Anoniem

  Ze heeft al een zilveren tv ster. ;)

 14. klaas

  Een behaarde bedoel je?

 15. Anoniem

  lelijk wijf.

 16. yossarian

  @Anoniem: stoer Anoniem!, alsof jij volle zalen trekt met dat mooie smoeltje van je.. :-(

 17. Sebas

  Past perfect binnen het arrogantie kader van DWDD. Een groep omhooggevallen mensne bij elkaar: Matthijs, Hugo Borst, Sophie Hilbrand, Daphne Bunskoek, Candy Dulfer, Giel Beelen…. iemand mensen die zichzelf beter schatten dan dat ze eigenlijk zijn.

 18. Alex Donkers

  Het Klokhuis blijft een bron van talent.
  Lisa Wade is minstens zo leuk en goed als Yvon Jaspers destijds.

 19. Anoniem

  takkewijf

 20. benny

  Ja, ik had hem ook bijna gewonnen… boeieuh!

 21. Sonja

  Vond sowieso de nominaties dit jaar onbegrijpelijk! Hoezo Ruben Nicolai beste TV presentator en hoezo Yolanthe beste aankomende talent? De stemmers hebben zeker nooit naar Twins gekeken, dat was gewoon heel slecht, die meid moet nodig cursusje auto cue.

  Linda de Mol had hem natuurlijk moeten winnen bij de vrouwen, Paul de Leeuw bij de mannen snap ik wel maar vond ik ook weinig origineel. Paul doet erg uit de hoogte de laatste tijd tegen collega’s, siert hem niet. Doe normaal, je kapsones is echt heel lelijk.

  Onbegrijpelijk dat Peter R geen nominatie had, zeker voor zijn programma was het wel verdient geweest. Als presentator is hij natuurlijk geen uitblinker.

  Sophie Hilbrand had in ieder geval een award moeten krijgen voor meest dronken ster op het feestje na afloop, tering wat had die allemaal in haar mik/neus zitten ???

 22. tjakkazoeloe

  Ik vind sophie lelijk, lomp, irritant en net een man.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.