Sophie Hilbrand blijft voorlopig bij BNN: ‘Ik zit hier prima’

Geplaatst op vr 31 okt 2008 om 11:46

Sophie Hilbrand zal BNN voorlopig niet verlaten. De presentatrice heeft het prima naar haar zin bij de omroep. Dat vertelt Sophie vandaag in De Telegraaf. Sophie, die met een Zilveren Televizier-Ster bekroond werd, zou onder de belangstelling staan van een aantal omroepen. “Ja, ik hoor wel eens dat an- dere omroepen belangstelling hebben, maar ik zit hier prima. En mocht ik al een keer iets anders willen, dan denk ik toch in eerste instantie aan een andere publieke omroep.

Sophie Hilbrand heeft het idee dat de huidige generatie BNN’ers iets meer betrokken is bij de programma’s. “Mensen als Jeroen Pauw en Bridget Maasland werden indertijd in allerijl aangetrokken toen BNN in een klap veel meer zendtijd kreeg. De presentatoren van nu zijn vaak ook programmamakers. Wellicht is er nu wat minder glamour?

BNN-voorzitter Patrick Lodiers tegen Hilbrand: “Dat denk je misschien, maar jij staat ook niet meer in de schaduw van Katja, al realiseer je dat jezelf niet.
8 Reacties op “Sophie Hilbrand blijft voorlopig bij BNN: ‘Ik zit hier prima’”


 1. Petertjuhh

  Toch mis ik het oude BNN team wel een beetje…
  Het zou geweldig zijn als er weer een mix kwam van oud en jong.

  Katja Schuurman
  Bridget Maasland
  Nicolette Kluijver
  Sophie Hilbrand
  Zarayda Groenhart

  Eddy Zoey
  Dennis Storm
  Filemon Wesselink
  Ruben Nicolai
  Valerio Zeno

 2. Tjeerd

  Opheffen die omroepverenigingen. Kost allemaal veel te veel geld. Als zij zicjzelf zo goed vinden worden ze maar commercieel.

 3. !#Michael#!

  Wie wil haar hebben dan? Ze past nergens anders :? … en RTL5 zou ze passen, maar die hebben al een ijzersterk vast presentatie team in Beau, Bridget, Elize, Niki, Daphne … zowie zo veel vrouwen op 5 …

  dus nee Sophietje er zit niemand op je te wachten ;) … blijf jij maar lekker op je plek, ben blij dat die nog zo fijn voelt :lol:

 4. John

  @ !#Michael#! : Hahaha, hoe kom jij erbij dat niemand Sophie wil hebben?? Weet zeker dat rtl 5 en net 5 een moord zouden doen op Hilbrand te mogen inlijven…

  Goed dat ze nog even bij BNN blijft, kan ze nog mooie dingen maken voordat ze in de handen van de commercielen valt…

 5. John

  op=om

 6. Anoniem

  De tekst klopt niet helemaal: Sophie heeft niet de Zilveren Televizierster gewonnen, wel de radio-ring…

 7. Anoniem

  Niemand wil haar hebben

 8. Anoniem

  Reactie op Petertjuhh: klein petertjutjuj
  katja schuurman
  ruben nicolai
  filemon wesselink worden te volwassen voor bnn en willen serieuze dingen gaan doen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.