SBS gaat muziek aanbieden via zendersites

SBS begint in samenwerking met haar partner Aim4Music met het aanbieden van muziekdownloads op de websites van NET 5, SBS 6 en Veronica. Het aan- bod varieert per zender en is afgestemd op de sfeer en uitstraling van het kanaal. Zo zal bij SBS 6 muziek van So You Wanna Be A Popstar – winnares Maaike te kopen zijn. Ook muziek uit andere programma’s maakt deel uit van het aanbod. “Zo is de single van de winnaars van Popstars straks als eerste te downloaden via sbs6.nl.”

Het aanbod is afgestemd op de zenders zodat de bezoeker van de site muziek aantreft die aansluit bij zijn of haar smaak. Zo is er op net5.nl bijvoorbeeld veel muziek van ‘vrouwelijke’ artiesten te vinden zoals Alain Clark, Maria Mena en Michael Bublé. Bij het aanbod op sbs6.nl ligt de nadruk op Nederlands product met artiesten als Gerard Joling, Frans Bauer en So You Wanna Be A Popstar – winnares Maaike. Op veronicatv.nl zijn de nieuwste hits van onder meer Don Diablo te downloaden.

In de nabije toekomst zal SBS in samenwerking met de verschillende platenmaatschappijen en andere partners, ook diverse zender- en programmagerelateerde acties opzetten.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen