RTL 5: ‘Topscore voor So You Think You Can Dance’

RTL 5 is zeer tevreden met het aantal kijkers voor de eerste liveshow van So You Think You Can Dance. Dat laat een zegsvrouw van RTL vandaag weten. De show behaalde in de doelgroep 20-34 jaar een zenderaandeel van 14,9 procent en was daarmee “de grote winnaar on- der jonge kijkers“. “Het totale zender- aandeel van RTL5 in 20-34 kwam uit op 14,4 procent“, aldus de zegsvrouw. “Dit is de hoogste score sinds 22 mei, toen de finale van ‘De Gouden Kooi’ werd uitgezonden.

In absolute aantallen keken er een half miljoen mensen naar So You Think You Can Dance. “De resultshow, waarin de jury de twee dansers Dapheny en Alessandro naar huis stuurde, haalde in 20-34 jaar zelfs een zenderaandeel van 25,7%. Naar dit programma keken 540.000 mensen.”

Niet alleen de dansshow was succesvol. “Ook ‘Echte Gooische Meisjes’ droeg gisteravond bij aan de behaalde score met een mooi zenderaandeel van 19,5% in 20-34 jaar.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen