Peter van der Vorst wil met ontbijtshow op televisie

Geplaatst op wo 29 okt 2008 om 11:45

Peter van der Vorst wil een ontbijtshow maken op televisie. Peter, die voor het productiebedrijf Eva van Paul de Leeuw werkt, heeft daar echter nog geen concrete plannen voor. “Ik zou graag een goed ontijtprogramma maken. Dat lijkt me nou leuk. Het probleem in Nederland is dat er nooit echt geld is voor ontbijt-televisie. Dan zeggen ze dat het niet meetelt voor de kijkcijfers. Ik heb vorig seizoen een keer ingevallen bij Goedemorgen Nederland, en dat beviel me wel.

Peter van der Vorst is op dit moment druk bezig bij Eva TV. “Ik ben al drie weken bezig bij de afdeling Programma-ontwikkeling. Het is twee dagen per week. Ik denk mee over nieuwe formats, en Paul denkt ook mee voor nieuwe formats voor mij. Wie weet wat eruit gaat komen. Het is echt een productiemaatschappij die nieuwe dingen gaat maken. Het is heel leuk om daar te zitten. Ik was ook vereerd dat Paul mij vroeg.”

Er komen ook nieuwe programma’s voor Peter aan. “Dat is wel de bedoeling. We zijn met verschillende dingen bezig. Bouwval Gezocht komt overigens in januari terug.
12 Reacties op “Peter van der Vorst wil met ontbijtshow op televisie”


 1. Anoniem

  Hier horen wij nooit meer iets van te-rug…..

  (en zeker niet bij dat lamlendige- niet: de vooravond- station RTL4)

 2. Anoniem

  Een ochtendshow ala Koffietijd is Welkom!!
  Graag zelfs!

 3. Walter

  Hij lijkt me daar heel geschikt voor. Ik heb hem ooit eenmalig als plaatsvervangend presentator van Goedemorgen Nederland zien optreden, en dat was een prettige verrassing. Voor zoiets moet toch een goeie sponsor te vinden zijn? Een fris ontbijtprogramma kan het – volgens sommigen lamlendige – imago van RTL misschien een beetje verbeteren.

 4. Anoniem

  Reactie op Walter:

  Volgens velen, lamlendige, blijkens de kijkcijfers…..

  Nee, het is niet hip, het is niet jong….

  Het is te duur

  Vervlogen tijden……..

 5. harm

  oooh leuke vent hoor.hij mag van mij met dit idee op tv komen! boulevard doet ie ook altijd erg goed. dan bij rtl? of publieke? alles beter dan goeie morgen nederland!!!

 6. sven

  waarom maakt RTL geen ontbijtshow ?? Ze hebben een zeer grote nieuwsredactie die tóch al vroeg opmoeten voor het ochtendnieuws….

  Er is zogenaamd geen geld voor, en geen markt.. Nou zolang er in het kleine Nederland plaats, markt en geld voor 10 volwaardige tv-zenders, is er ook plaats, markt en geld voor een commercieel ontbijtprogramma

 7. Anoniem

  RTL doet het in de ochtend al heel goed met het Ontbijtnieuws met Jan de Hoop. Dat trekt meer dan 200.000 kijkers en een enorm marktaandeel.

 8. arno

  Lijkt me een super idee!!!

 9. Anoniem

  Zal wel op SBS komen als het doorgaat

 10. Tim20

  Reactie op Anoniem: waarom zou het op SBS komen?

 11. michel

  Omdat alle steken die Rtl laat vallen worden opgepikt door Sbs en meestal met goed resultaat!

 12. Anoniem

  Waarom laten ze hem niet samen met Jan de Hoop en Irene Moors een programma maken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.