Peter van der Vorst wil met ontbijtshow op televisie

Peter van der Vorst wil een ontbijtshow maken op televisie. Peter, die voor het productiebedrijf Eva van Paul de Leeuw werkt, heeft daar echter nog geen concrete plannen voor. “Ik zou graag een goed ontijtprogramma maken. Dat lijkt me nou leuk. Het probleem in Nederland is dat er nooit echt geld is voor ontbijt-televisie. Dan zeggen ze dat het niet meetelt voor de kijkcijfers. Ik heb vorig seizoen een keer ingevallen bij Goedemorgen Nederland, en dat beviel me wel.

Peter van der Vorst is op dit moment druk bezig bij Eva TV. “Ik ben al drie weken bezig bij de afdeling Programma-ontwikkeling. Het is twee dagen per week. Ik denk mee over nieuwe formats, en Paul denkt ook mee voor nieuwe formats voor mij. Wie weet wat eruit gaat komen. Het is echt een productiemaatschappij die nieuwe dingen gaat maken. Het is heel leuk om daar te zitten. Ik was ook vereerd dat Paul mij vroeg.”

Er komen ook nieuwe programma’s voor Peter aan. “Dat is wel de bedoeling. We zijn met verschillende dingen bezig. Bouwval Gezocht komt overigens in januari terug.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen