Nieuwe serie In Europa trapt af met speciale uitzending

Geplaatst op vr 31 okt 2008 om 11:30De VPRO komt vanaf 30 november met het tweede seizoen van de succesvolle documentaireserie In Europa, dat in het voorjaar meer dan een miljoen kijkers trok. Een week eerder – op 23 november – trapt de redactie af met hoogtepunten uit de eerste serie, een vooruitblik en een gesprek met Geert Mak. De presentatie van deze speciale uitzending is in handen van Twan Huys. In Europa, naar het boek van Geert Mak, zal iedere zondag om 21.20 uur te zien zijn bij de VPRO op Nederland 2.


9 Reacties op “Nieuwe serie In Europa trapt af met speciale uitzending”


 1. Anoniem

  Erg boeiend programma, erg mooi dat het zoveel kijkers trekt.

 2. !#Michael#!

  Komt dat nog op dvd???

 3. stef

  Reactie op !#Michael#!: de eerste reeks van In Europa is al op dvd. zie Webwinkel van VPRO

 4. Anoniem

  Lang naar uitgekeken, tweede reeks van dit fantastische programma. Een van de weinige programma’s waar ‘zware’ informatie en een groot bereik samengaan.

 5. tjeerd/tjedde

  Een pareltje op de Nederlandse kwelbuis.

 6. Johan B.

  Dat is nu echt een voorbeeld waarom de PO niet mag verdwijnen. En nota bene de “verguisde” VPRO die dit uitzend. De VPRO, de “BNN van de jaren ’70/80 zeg maar” en later van veelal programma’s met een kijkcijfer a la RTL8.

 7. Anoniem

  Reactie op Johan B.: Inderdaad, maar de laatste tijd toch weer op stoom met programma’s als draadstaal, toren C. goede grappige programma’s

 8. Anoniem

  Reactie op Johan B.:
  “VPRO, de “BNN van de jaren ‘70/80 zeg maar”””

  Dacht het niet. Dat is echt een wereld van verschil.

 9. Anoniem

  @Johan B., dat hebben ze toch hoofdzakelijk aan zichzelf te danken met hun ‘elitaire’ gedrag en gezeur over de andere omroepen, dat deze zulke slechte programma’s afleveren! (en voor een té breed publiek programmeren). Eigen schuld dus! Mensen houden daar niet van!

  Maar goed, dit is idd een mooi programma, net als Andere Tijden en het Verleden van Nederland!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.