Nieuw programma voor Jochem van Gelder bij NCRV

Geplaatst op di 28 okt 2008 om 14:18Foto: NCRV/KippaJochem van Gelder gaat voor de NCRV het nieuwe programma Welkom Bij Ons Thuis presenteren. Vanaf januari 2009 loopt Jochem hierin een dag mee met energieke gezinnen met een goed gevoel voor humor. “Niet alleen kleine praatjesmakers, maar hele gezinnen staan centraal in dit nieuwe programma“, vertelt Jochem van Gelder. “Ik verwacht vele verrassende en hilarische momenten mee te maken als ik op bezoek ga bij deze gezinnen. Kortom, ik heb er veel zin in!”

Jochem van Gelder gaat bij dertien verschillende gezinnen in heel Nederland langs, om te kijken hoe het er bij hen thuis aan toegaat. Hij brengt een hele dag met een gezin door en hoopt er zo achter te komen hoe het er reilt en zeilt. Gezinnen die mee willen doen kunnen mailen naar bijonsthuis@eyeworks.tv. Het gezin moet uit minstens vier personen bestaan en de kinderen moeten tussen de 7 en 13 jaar oud zijn.


8 Reacties op “Nieuw programma voor Jochem van Gelder bij NCRV”


 1. Thomas

  Dit wordt de Nederlandse “Hider in House” van de BBC. Jochem gaat de ouders filmen en ondertussen zit er een BN’er in het huis, die de vader of moeder niet mag tegenkomen terwijl de kinderen opdrachten moeten uitvoeren.

 2. Tim den Goederen

  HIDER IN THE HOUSE!

 3. Peter

  De Nederlandse versie van Hider in the House (BBC) is een feit….. ouders worden gefilmd terwijl er een BN’er in het huis zit verstopt. De vader of moeder mag de BN’er niet tegekomen gedurende een bepaalde periode.

 4. Tjeerd

  Ik lees in dit bericht niets over verstopte BN-ers in het huis.

 5. @Tjeerd

  Natuurlijk niet omdat de ouders die zich gaan opgeven dit niet mogen weten. De moeder of vader is een immers een groot fan van iemand en zit in een huis. Eyeworks is ook de producent net als de Britse versie…

 6. Chiel

  Hele programma verpest als ze dit gaan Googelen :lol:

 7. Tjeerd

  Reactie op @Tjeerd: O ja, nee dat is lekker duidelijk. Even voor de duidelijkheid, ik ken het programma en zag het bij de BBC. De ouders moeten moeite doen om niet te laten merken dat ze op de hoogte zijn dat er iemand in huis is. Misschien leuk in scene gezet allemaal?

  Het maakt het programma niet minder leuk natuurlijk want 80% van programma’s waar publiek aan meedoet is in scene gezet.

 8. Douwe

  Haha, dat wordt had zoeken naar zo’n gezin in deze tijd!

  Maar goed het is weer een programma waar ik niet de TV voor aan zet!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.