Jan Joost van Gangelen nieuw gezicht bij SBS 6

Foto: Wikimedia / Richard BroekhuijzenJan Joost van Gangelen is de nieuwe presentator van de verschillende oefen- en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal die bij SBS 6 te zien zijn. Hij zal op woensdag 19 november voor het eerst te zien zijn tijdens de oefeninterland Nederland – Zweden. Dat laat een zegsvrouw van SBS 6 vandaag weten. Jan Joost van Gangelen, die gewoon te zien blijft bij Eredivisie Live, is er blij mee. “Ik ben vereerd dat ik ben gevraagd en ik heb er erg veel zin in om aan de slag te gaan!

SBS 6 heeft gekozen voor een nieuwe opzet van de wedstrijden van het Nederlands elftal. Daar horen ook enkele nieuwe gezichten bij. Al eerder werd bekend dat Harry Vermeegen terugkeert op televisie bij de familiezender. Met de komst van Jan Joost van Gangelen, die Edward van Cuilenborg opvolgt, worden de tv-uitzendingen van Oranje verder in een nieuw jasje gestoken.

Van Gangelen die tevens werkzaam blijft voor het nieuwe Eredivisiekanaal is erg blij met de overstap: “De wedstrijden van het Nederlands eftal zijn toch de absolute top op voetbalgebied. Ik vind het fantastisch dat ik nu de kans krijg om hier onderdeel van uit te gaan maken.” (Foto: Wikimedia / Richard Broekhuijzen)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen