547.000 kijkers voor De Naakte Waarheid


De kijkcijfers van woensdag 29 oktober 2008 (SKO)

De Naakte Waarheid (RTL4, 21:34) – Presentatrice Daphne Deckers is wekelijks te zien in De Naakte Waarheid, waarin het zelfvertrouwen en het zelfbeeld van vrouwen centraal staat. Zelf is Daphne trots op haar uiterlijk. “Ik heb nog nooit gerookt en nog nooit een glas alcohol gedronken, en nu op mijn bijna veertigste, ga je dat zien“, vertelt ze in Privé. De Naakte Waarheid, dat deze donderdagavond herhaald wordt op RTL 8, werd woensdag door 547.000 kijkers (madl: 8.7%) bekeken.

Daphne Deckers is blij dat ze door haar deelname in de jury van Hollands Next Top Model ook weer kon laten zien dat ze nog steeds erg modieus is. “Opeens vonden mensen dat ik er jonger uitzag. Grappig hoe dat werkt.” Ze werkt nog altijd hard aan haar voorkomen. “Ik ben twee keer in de week met een personal trainer gaan werken, waardoor ik niet alleen fitter en strakker werd, maar ook meer energie kreeg.”

De Wereld Van K3 (TROS, Ned3, 08:11) – Afgelopen zondag stond de programmering van de TROS op Z@ppelin en Z@pp geheel in het teken van de tiende verjaardag van K3. En dat werd zeer gewaardeerd door de jeugdige kijkers, liet de TROS woensdagmiddag weten. “Op zondag 26 oktober werden met de verjaardag ’10 jaar K3’ zelfs de hoogste kijkcijfers ooit op een zondag gehaald in de leeftijdsgroep 3-12 jaar“, vertelde een zegsvrouw. “Met een marktaandeel van maar liefst 33,6% tussen 7.00 en 19.00 uur werd een record behaald.” Zondag 26 oktober vierden de meiden van K3, Karen, Kristel en Kathleen, hun tiende verjaardag. “Een absoluut hoogtepunt en de hele dag konden de jonge kijkers genieten van programma’s van het populaire trio. Onder andere de musical ‘De 3 biggetjes’, de speelfilm: ‘K3 en het ijsprinsesje’ en een registratie van ‘K3’s grote verjaardagsfeest’ waren te zien bij Z@pp en Z@ppelin.” De Wereld Van K3 scoorde woensdagochtend 64.000 kijkers (madl: 9.8%).

NOS Jeugdjournaal (NOS, Ned3, 18:45) – Het NOS Jeugdjournaal stuurt een Jeugdjournaalteam naar Washington, omdat zij kinderen alles over de Amerikaanse presidentsverkiezingen wil vertellen. Presentatrice Milouska Meulens kijkt samen met redacteur Joris Marseille en cameraman Hans Burgers van eind oktober tot en met 5 november rond in Washington. “Vanzelfsprekend staat de belevingswereld van kinderen centraal. Amerikaanse kinderen komen zo veel mogelijk aan het woord; wie zij het liefst als leider zien, wat gaat er goed in het land en wat niet, maar ook wat zij denken dat de nieuwe president daaraan kan veranderen.” Op vrijdag 31 oktober komt de eerste bijdrage uit de Verenigde Staten. Het NOS Jeugdjournaal werd woensdagavond door 445.000 kijkers (madl: 9.7%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen