Natasja Froger: ‘Er mag meer kwaliteit op televisie’

Natasja Froger vindt dat er meer kwaliteit op televisie mag komen. Hoewel de SBS- presentatrice dat wel steeds meer terug ziet bij de Publieke Omroep. “We zijn op de goede weg met programma’s als Pauw & Witteman en De wereld draait door. Maar een goede talkshow kan er wel bij“, vertelt Natasja in De Telegraaf. Het SBS-gezicht kijkt vooral naar de Pu- blieke Omroep. “Ik kijk altijd naar Studio Sport. En ik kijk graag naar Paul de Leeuw, Koefnoen, De wereld draait door en Jörgen Raymann.

Of Natasja Froger zelf meer kwaliteit op televisie kan brengen door bijvoorbeeld een eigen talkshow te presenteren, weet ze niet. “Nee, ik heb er nog nooit over nagedacht om daar zelf mee te komen.(Foto: Nick van Ormondt)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen