Misses Buckett in eerste TV Show op Reis

Ivo Niehe is deze avond in de eerste afle- vering van het 28ste seizoen TV Show op Reis in Londen bij actrice Patricia Routledge. Zij is in Engeland gekozen tot ‘favoriete actrice aller tijden’ vanwege haar rol als misses Buckett (spreek uit: ‘Bouqué’) in Keeping Up Appearances, hier ook bekend als Schone Schijn. Het interview is vanaf 22.00 uur te zien op Nederland 1, aldus een zegsvrouw. “Ook als ze niet de snobbishe echtgenote van de arme Richard speelt, blijkt de actrice ongemeend geestig.

Patricia Routledge vertelt in het interview met Ivo Niehe onder meer: “Ik droomde van mooie mannen, dure auto’s en reizen door Europa, maar bleef ongetrouwd. Mannen zijn voor mij blijkbaar geen inspirerend alternatief.

De aflevering bevat nog meer onderwerpen. In New York is Ivo daartoe thuis bij het eerste Nederlandse topmodel dat wereldberoemd werd, Frederique van der Wal. Nadat ze binnen een jaar tijd haar beide ouders had verloren, vertrok ze op haar zeventiende naar Amerika om het te gaan maken als model.

Nieuw is de rubriek: ’t Is me wat’, met commentaar op beelden uit de hele wereld.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen