Evert Santegoeds: ‘Kijker heeft genoeg van Wendy’

Wendy van Dijk ligt onder vuur nu haar show Million Dollar Wedding marginale kijkcijfers scoort. Volgens verschillende media zit de populariteit van Wendy in een neerwaartse spiraal. Bovendien is ze ook nog eens genomineerd voor ‘Het Lelijk Ding’ voor slechtste presentatrice. Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé: “Het publiek heeft even genoeg van haar. Ze heeft jaren geprofiteerd van het imago van zielig meisje dat door de bruidegom bedrogen was en alleen met een kind kwam te zitten.

Evert Santegoeds denkt ook dat de geruchten dat ze slaapt met haar baas Erland Galjaard een negatieve invloed heeft, zegt hij in Dag. “Het medelijden vertaalde zich tot nog toe in enorme kijkcijfers en populariteit. Nu heeft ze een draak van een programma en misschien dat de roddels van de laatste tijd ook meespelen. Dat mensen denken; die Wendy is toch een wildere meid dan we dachten.

Gerard Joling liet zich onlangs in gelijke bewoordingen uit over Wendy. Hij snapt niet waarom Wendy niet open is. “Blijf niet altijd maar liegen. Dat gaat tegen je werken.

Volgens dagblad DAG is het tij rondom Wendy gekeerd. De krant schrijft: “Wendy van Dijk was jaren de koningin van de beeldbuis. Maar de blonde presentatrice en haar populariteit zitten in een neerwaartse spiraal. Van Dijk is niet langer meer de onbetwiste parel van de beeldbuis.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen