Dennis Storm en Maik de Boer in Ranking the Stars

Na een zomereditie vol met cocktails en catfights speelt Paul de Leeuw de televisiequiz Raking the Stars dit najaar weer met tien heren. De tien namen zijn vanavond in RTL Boulevard bekend gemaakt. Sander Lantinga, Dennis van der Geest, Rob Geus, Ruben Nicolai, Sipke Jan Bousema, Michael Boogerd, Ferry Somogyi, Maik de Boer, Dennis Storm en Danny de Munk gaan de strijd met elkaar aan. Paul de Leeuw in een persbericht: “Ik ben wel weer toe aan een serie met mannen.

Paul de Leeuw is opnieuw de presentator van Raking the Stars, dat vanaf vrijdag 7 november acht afleveringen lang om 20.30 uur te zien is op Nederland 3. “Het is een uitstekend lijstje geworden. Ik heb er ontzettend veel zin in, want ik weet namelijk al welke vragen ik ze ga stellen…“, aldus Paul de Leeuw.

Elke week krijgen de mannen vragen voor hun kiezen over zichzelf en de andere deelnemers. De heren moeten een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze zichzelf en de anderen rangschikken. Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mensen. Diegene die het best in staat is de mening van het panel in te schatten, wint het spel. “Ondertussen leert de kijker de mannen goed kennen, want elke plaats op de lijst moet natuurlijk wel gemotiveerd worden.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen