AVRO bevestigt namenlijst nieuwe serie ‘Wie is de Mol?’

De vorige week op internet verschenen lijst met daarop tien bekende namen die deelnemen aan Wie is de Mol? is correct. Dat bevestigt een woordvoerder van de AVRO vandaag. Dennis Storm, Vera Mann en Rick Engelkes zijn enkele van die kandidaten. “Waarschijnlijk heeft een Mol die nauw bij het programma be- trokken is bepaalde bedoelingen gehad om deze lijst vroegtijdig te publiceren. Het betreft in ieder geval een insider want de AVRO kan vandaag bevestigen dat de lijst correct is.

De deelnemers aan Wie is de Mol? zijn actrice Anniek Pheifer, presentator Dennis Storm, presentatrice Froukje Jansen, radiopresentator Hans Schiffers, acteur Jon van Eerd, actrice Paula Udondek, producent Rick Engelkes, acteur Sebastiaan Labrie, actrice Vera Mann en actrice Viviënne van den Assem . Waar de reeks zich afspeelt is op dit moment nog geheim, aldus een woordvoerder van de AVRO.

Onder leiding van Pieter Jan Hagens voeren de kandidaten tien weken lang opdrachten uit om de gezamenlijke prijzenpot te spekken. Door de aanwezigheid van een mol – een saboteur – in hun midden, wordt het ook dit jaar weer een lastige klus.

Dit voorjaar trok het achtste seizoen van ‘Wie is de mol?’ meer kijkers dan ooit. “Met een gemiddelde van meer dan anderhalf miljoen kijkers per aflevering, stond Wie is de Mol? wekelijks in de top van de kijkcijferranglijsten.

Zie ook: Dennis Storm en Rick Engelkes in Wie is de Mol?

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen