Zoektocht naar woonstylisten in oktober bij NET 5

Geplaatst op vr 29 aug 2008 om 11:17

Jennifer Hoffman presenteert vanaf zondag 26 oktober het programma ‘Topstylist – home edition’ op NET 5. Hierin wordt gezocht naar hét talent op het gebied van woonstyling. Dat laat een zegsvrouw van NET 5 vandaag weten. Elf deelnemers gaan de strijd met elkaar aan terwijl ze samen in één huis wonen. “Degene die als beste woonstylist en dus als winnaar uit het huis komt, krijgt een droombaan bij het woonmagazine VT Wonen en bovendien een geldprijs“, aldus de zegsvrouw.

Aan de hand van opdrachten moeten de stylisten bewijzen dat ze boordevol creatieve woonideeën zitten. “Na iedere opdracht beoordeelt een vakkundige jury wie de opdracht het beste heeft volbracht, maar ook welke deelnemer slecht heeft gepresteerd en de wedstrijd moet verlaten. Daarnaast bepaalt de jury of en hoeveel geld er met het beste design gewonnen is voor een gezamenlijke jackpot.”

Topstylist – home edition wordt geproduceerd door De Beeldbrigade in samenwerking met VT Wonen en Villa Arena. Het programma is vanaf zondag 26 oktober wekelijks om 19.30 uur te zien.
10 Reacties op “Zoektocht naar woonstylisten in oktober bij NET 5”


 1. Anoniem

  Flop nummer zoveel van Net5

 2. Anoniem

  Reactie op Anoniem: wordt een groot succes!!!

 3. Tim20

  weer zo`n engelse naam.. de naam doet toch veel. als mensen in de tv gids zien staan: Top-stylist – home edition en niet weten wat het is, kijken ze denk ik toch minder.. als er had gestaan: De beste stylist van NL ofzo weten ze meteen wat het is..
  al met al lijkt me dit een erg slecht format..

 4. Anoniem

  Reactie op Tim20:
  Dat voorbeeld vind ik onzin. De Engelse naam is juist beter dan jouw voorbeeld want er staat ook home in en zelfs mensen die geen Engels spreken weten wat dat betekent. En Top stylist vs De beste stylist maakt niks uit want dat is beide Nederlands. Als er al een woord een probleem is dan is het stylist want dat kan van alles zijn maar vandaar ook de toevoeging home edition.

 5. Tim20

  Reactie op Anoniem: Ik bedoelde dat sommige mensen misschien kunnen denken dat het een Engels programma is, of een Amerikaans! of dat het een serie is.. net zoals Grey’s Anatomy e.d. …

  maar buiten dat.. lijkt me een vrij nutteloos programma dat (alweer) nix toevoegd aan de Nederlandse tv..

 6. Anoniem

  Reactie op Tim20: Als het moet iets toevoegen een voorwaarde is dan kan RTL wel opdoeken en kunnen zowel SBS als de PO een groot deel van hun programma’s afstoten.

 7. Anoniem

  dit gaat hem worden…..alleen al omdat mijn neef mee doet

 8. j&j

  Heel goed bedacht om ook de beste top stylist te vinden.
  Jan des Bouvrie krijgt concurentie.

 9. SBS less

  Reactie op Anoniem: Kan RTL opdoeken? Volgens mij kan SBS opgedoekt worden. RTL is op dit moment de meest vernieuwende zender. Beetje domme opmerking dus waaruit je voorkeur voor de “niveau nihil” zender SBS wel duidelijk blijkt.

 10. j&j

  wie is je neef????
  Durf je dat te vertellen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.