Zoektocht naar woonstylisten in oktober bij NET 5

Jennifer Hoffman presenteert vanaf zondag 26 oktober het programma ‘Topstylist – home edition’ op NET 5. Hierin wordt gezocht naar hét talent op het gebied van woonstyling. Dat laat een zegsvrouw van NET 5 vandaag weten. Elf deelnemers gaan de strijd met elkaar aan terwijl ze samen in één huis wonen. “Degene die als beste woonstylist en dus als winnaar uit het huis komt, krijgt een droombaan bij het woonmagazine VT Wonen en bovendien een geldprijs“, aldus de zegsvrouw.

Aan de hand van opdrachten moeten de stylisten bewijzen dat ze boordevol creatieve woonideeën zitten. “Na iedere opdracht beoordeelt een vakkundige jury wie de opdracht het beste heeft volbracht, maar ook welke deelnemer slecht heeft gepresteerd en de wedstrijd moet verlaten. Daarnaast bepaalt de jury of en hoeveel geld er met het beste design gewonnen is voor een gezamenlijke jackpot.”

Topstylist – home edition wordt geproduceerd door De Beeldbrigade in samenwerking met VT Wonen en Villa Arena. Het programma is vanaf zondag 26 oktober wekelijks om 19.30 uur te zien.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen