Wendy: ‘Handen niet in vuur voor Million Dollar Wedding’

Wendy van Dijk durft haar handen niet in het vuur te steken voor de nieuwe show Million Dollar Wedding. RTL 4 hoopt op hoge kijkcijfers voor de eerste uitzending van vanavond. Concurrentie is er in de vorm van Op Zoek Naar Joseph, waarin de populaire Paul de Leeuw zijn opwachting zal maken als jurylid. Wendy: “Ik geloof heilig in het concept van mijn nieuwe show, maar ik durf er niet mijn handen voor in het vuur te steken. Het Nederlandse kijkgedrag is echt altijd totaal onvoorspelbaar.

Million Dollar Wedding zal iedere zaterdagavond om acht uur te zien zijn bij RTL 4. “Het is een show met alles erop en eraan“, vertelt Wendy in Veronica Magazine. “Een bruidspaar wordt uitgekozen door een jury en het Nederlandse publiek. Het ideale stel van Nederland gaat trouwen. We hebben zeven live-shows, en in de laatste wordt ook daadwerkelijk getrouwd. Het programma beleeft bij ons z’n wereldprimeur. In dat opzich schrijven we dus gewoon tv-geschiedenis.

Wendy van Dijk weet echter niet wat het Nederlandse televisiepubliek wil. “Als ik naar Boer Zoekt Vrouw kijk, begrijp ik er helemaal niets meer van. Dat is toch gewoon het uithuwelijken van vrouwen? Dan zie je ze met z’n allen aan de hutspot zitten en daar kijken dan miljoenen mensen naar.”

Zelf ging haar huwelijk met Xander de Buisonjé niet door. Wendy heeft geen moeite met de trouwshow, vertelt ze in Knevel & Van den Brink. “Nee, helemaal niet. Misschien zeven jaar geleden wel. Inmiddels zijn we bijna acht jaar verder. Dat speelt voor mij geen enkele rol meer.

Xander verzorgt wel het openingslied van Million Dollar Wedding. “Dat is niet toevallig. Ik vind dat hij een waanzinnig mooie stem heeft. Dat zocht ik eigenlijk voor dit programma.

Million Dollar Wedding is vanavond om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen