Paul de Leeuw: ‘Mooi Weer De Leeuw twaalf uur live’

Paul de Leeuw presenteert in november een twaalf uur lang durende marathon van zijn tv-programma ‘Mooi Weer De Leeuw’ op Nederland 1. De bijzondere uitzending vindt plaats ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Paul de Leeuw. Dat vertelde Paul vanochtend op de radio bij Giel Beelen. “De VARA vond het een leuk idee en Nederland 1 ook. We gaan dan 12 uur live televisie maken Mooi Weer De Leeuw van half negen ’s avonds tot half negen ’s ochtends. Dat is dan op 29 november.

Paul de Leeuw onthulde het nieuws over zijn twaalf uur durende marathon vanochtend bij de VARA op Radio 3FM. “Het is 25 jaar geleden dat ik begonnen ben. In 1983 heb ik met Brigitte Kaandorp en Hans Liberg meegedaan aan Cameretten. 29 november wordt weer Cameretten gehouden. Het leek mij leuk om dan ook mijn 25-jarig jubileum te gaan vieren.

De twaalf uur durende marathon van Mooi Weer De Leeuw wordt een bijzondere, vertelt Paul de Leeuw. “Het wordt waarschijnlijk waanzinnig leuk en spannend en goed. Er gaat van alles gebeuren. Heel veel mensen hebben al toegezegd. We hebben een aantal mensen gevraagd of ze alsjeblieft wilden komen. Sinterklaas komt sowieso. En nog meer gasten, maar dat wordt later bekend. Maar ontzettend veel wensen en ideeën en dan gaan we twaalf uur lang live door.”

Het reguliere seizoen van Mooi Weer De Leeuw start op 8 september. “We beginnen nu eerst op vrijdag met een warming-up en dan zaterdag gewoon Mooi Weer De Leeuw. Dan zondag zoeken naar Joseph. Vanaf begin november zijn we dan weer heel vertrouwd op de zondag. Het wordt een heel leuk seizoen.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen