Patty Brard verkeerd belicht: ‘Technisch mankement’

Geplaatst op vr 29 aug 2008 om 11:10Patty Brard (foto) werd donderdagavond tijdens de vroege editie van ‘Shownieuws’ verkeerd belicht. Daardoor kwam de presentatrice op nadelige wijze in beeld. Volgens De Telegraaf leek het er zelfs op dat ze “onder de rare plekken” zat. Een woordvoerder van SBS 6 geeft in de krant de volgende verklaring: “Jan Smit kwam speciaal naar de studio om Shownieuws te presenteren. Hierdoor stond Patty op een andere plek dan normaal…Door een technisch mankement werd ze verkeerd belicht.


58 Reacties op “Patty Brard verkeerd belicht: ‘Technisch mankement’”


 1. Jeff0

  boeiend?

 2. Sander

  Met of zonder goeie belichting, die vrouw en shownieuws zien er gewoon niet uit! Er worden vaak van zulke fouten gemaakt bij SBS maar dat krijg je met camping lampjes he!

  Patty zit ook onder de plekken, normaal zie je dat niet door de belichting! Wel leuk dat de mensen die naar Shownieuws kijken nu eens eindelijk gezien hebben hoe lelijk dit monster is!

 3. Vinc

  Amateur tv…

 4. Anoniem

  Reactie op Vinc: Campingtv.

 5. Anoniem

  Dit toont maar weer de armoede van SBS aan.
  Maar aan de andere kant kun je Patty belichten zoals je wilt het wordt toch niet beter…….LOL!
  Misschien een tip, doe de lichten eens uit.

 6. Anoniem

  Stelletje amateurs daar bij SBS6, dat straalt ook van t programma af. Regionale TV is vaak nog STUKKEN beter

 7. drama queen

  Dat je uberhaupt een goede belichting nodig heb om er normaal uit te zien ;)!

 8. Timo

  Ik kan me nog voorstellen dat de makers en Patty zich hier druk om maken. Maar om er een artikel in de krant aan te wijden. Echt who the fuck cares.

 9. Anoniem

  Al zet je er 10.000 KW licht op dat mens, ze is en blijft een heks.

 10. maike

  ER WAS ABSOLUUT NIKS TE ZIEN WAT EEN BERICHT OOK WEER PATTY IS EEN FANTASTISCHE VROUW.EN ANONIEM HEEFT HET DAGELIJS ZO DRUK HIER OM OP WERKELIJK ALLE BERICHTEN TE REAGEREN.IS HET GEBREK AAN EEN COCIAAL LEVEN OF BEN JE ZELF ZO LELIJK DAT JE HET DAGLICHT NIET KUNT VERDRAGEN EN JE LAPTOP ALS UITVLUCHT KAN ZIEN .ALS WE JOUW EENS IN WERKELIJKHEID ZOUDEN ZIEN DAN SCHRIKKEN WIJ ONS WAARSCHIJNLIJK ROT.NA JA DAN IS HET MAAR GOED DAT WE JE NIET ZIEN HIER HE.IK ZIE HIER OP ALLE BERICHTEN ANONIEM ANONIEM ANONIEM.DAT IS EEN DAGTAAK HE .GA LEKKER JE GANG.ER ZULLEN WEINIG MENSEN ZIJN DIE DIT SERIUUS NEMEN .WANT JE WISSELT REGELMATIG VAN MENINGEN GEEN VASTIGHEID IN WAT JIJ VIND.TJAAAA JAMMER IS DAT

 11. ome H

  Oke Maaike en nu weer terug naar de kleuterschool

 12. Anoniem

  En het bewijs dat De Telegraaf alles behalve aardig is voor SBS6. Ook geven ze ontzettend veel aandacht aan de RTL programmas, vooral die lelijke trol die de prive pagina bevuilt, Wilma.

 13. Walter

  Reactie op maike:

  Maike, zet je volgende keer de hoofdletters UIT, en de spellingscontrole AAN? Je bericht is amper te lezen, met al die enorme letters en storende stijl- en spellingsfouten.
  Leuk voor je dat je Patty zo goed kent (want hoe weet je anders dat ze een ‘fantastische vrouw’ is?), maar ALS ze al zo’n fantastisch mens is, betekent dat toch niet automatisch dat ze een goede presentatrice is? Ze is kleurrijk, luidruchtig en erg aanwezig, maar presenteren is duidelijk niet haar ding – hoe ‘fantastisch’ ze ook zijn mag. Jammer dat SBS en zijzelf dat maar niet in willen zien.

 14. Lightning Rod

  Ach, Patty heeft, met haar grote bek, natuurlijk als een bezetene lopen schreeuwen dat zíj per-sé naast Jantje wilde staan. En om dan op het laatste moment het hele licht maar even om te gooien, is een onmogelijke opdracht.

  Ik zag in een item van de late editie van Shownieuws dat tijdens de repetities Patty en Vic wél op hun oude posities stonden aan de desk.
  Dat houdt in dat ze op het aller- allerlaatste moment van plaats moeten zijn gewisseld…

  Het trieste van dit verhaal is dat deze heibel waarschijnlijk ten koste gaat van mensen die er wél het beste van willen maken.

 15. Anoniem

  Hoe bedoel je camping tv

 16. maike

  walter cwalter voor uw persoonlijk heb ik de hoofdleters uitgezet .als ik haar fantastische vind heb ik het recht daar toe om dat neer te zetten hier. dat heeft niks met haar kennen te maken.want jij kent haar ook niet dus dan heb je ook het recht niet om negatief te oordelen.en die vrouw draaid al jaren mee en is nog steeds in beeld.en al die reakties pozietief of negatief dat is alleen maar goed .want een reaktie hoe dan ook betekent dat mensen reageren.alleen als mij iemand hartelijk niet intreseert kijk ik niet en reageer ik niet .he walter.en het intereseert me hartelijk weinig of ik niet helemaal foutloos schrijf.waarschijnlijk had je wel begrepen wat ik schreef.daaaag walter.

 17. Anoniem

  Reactie op maike: Nu het bovenstaande bericht in correct Nederland dan:
  Walter, Walter voor u persoonlijk heb ik de hoofdletters uitgezet. Als ik haar fantastisch vind, heb ik het recht daar toe om dat hier neer te zetten. Dat heeft niks te maken of ik haar wel of niet ken, want jij kent haar ook niet. Dus dan heb je ook het recht niet om negatief te oordelen. En die vrouw draait al jaren mee en is nog steeds in beeld. En al die reacties, positief of ngeatief, dat is alleen maar goed. Want een reactie, hoe dan ook betekent dat mensen reageren. Alleen als mij iemand niet intereseert, kijk ik niet en reageer ik ook niet. Hé Walter, en het intereseert me helemaal weinig of ik niet helemaal foutloos schrijf. Waarschijnlijk had je wel begrepen wat ik schreef. Daaaag Walter.

  Misschien dat het nu wel te begrijpen is. Ik wist ook niet dat positief met een z was. Of draait met een d, en reacties met een k is ook erg leuk. En “hartelijk weinig”. Ik wist niet dat deze 2 woorden ook samen konden worden gebruikt. Het staat wel grappig in ieder geval. Misschien nog ff een keertje de basisschool doen, en daarna weer hier comments achter laten.

 18. Walter

  Reactie op Anoniem:
  Dank je, Anoniem. Nu begrijp ik het ook.
  Al begrijp ik nog niet WAAROM Maike Patty Brard zo fantastisch vind…

 19. Anoniem

  Reactie op Walter: Ik vind Patty ook fantastisch!
  Als het licht uit is en ze slaapt:))))))

 20. maike

  ach ja aan taal kun je iets doen hoeft niet perse .maar als ik jouw tegen zouw komen kreeg je geen blik waardig zo lelijk als je bent waarschijnlijk,bovendien zouw ik je niet tegen kunnen komen want je hebt geen cociaal leven de gots elendige dag zit je voor de laptop man .ik zeg heb een leven zielig portret.overal reageer jij op heb je niks beters te doen en wat opvalt zit je op alle tijden voor dat ding dagelijks.werken is ook een optie.of trek je van de cociale dienst.en dan maar meningen uitdelen over anderen .maar je krijt het wel lekker betaald .tot in den treuren in de piama achter dat ding zitten.maar moet zeggen een paar uurtjes achter zo,n ding zitten met een dagje vrij.en op mensen reageren die niks te doen hebben is ook leuk .bij deze geef ik je wat te doen mischien kun je mijn stukje naar jouw toe even foutloos overschrijven.heb je beslist tijd voor veel tijd .dan ga ik iets nutigs doen doeie

 21. maike

  Anoniem: ik bespeur een tikkeltje recalcitrant gedrag welke jij naar mijn mening met opzet in een denigrerende toon jegens ondergetekende omzet. Dit vult mijn hart met droefheid, aangezien elkaars mening niet meer wordt gerespecteerd. Hoewel ik wellicht een aantal schrijffoutjes heb gemaakt ging het om mijn inhoudelijke boodschap, welke door een zeer intelligent en getalenteerd persoon als jij toch begrepen had moeten worden.

 22. Anoniem

  Reactie op maike: Reactie op maike: Oehh, heb je woord van de dag wc-papier. Recalcitrant, moeilijk woord hoor. Maar het waren niet maar een paar schrijffoutjes. Die ik er uitpikte waren de hoogtepunten. Maar als ik je ‘zouw’ (zou) tegen komen, dan zou ik je ook geen blik waardig hoor gunnen. Iedereen kan wel een taal of spellingsfout maken. Maar jij slaat echt alles.
  Nog 1-tje om het af te leren. Hoe spel je sociaal? Uhmmmm, ik weet het, ik weet het. Cociaal. Gefeliciteerd dat is goed. En uw prijs, u mag terug naar groep 3 van de basisschool. Onderwerp nr. 1, Nederlands.

 23. Anoniem

  Waarom doet Mediacourant hier aan mee? komkommertijd is toch voorbij?

 24. sbs.

  kanker kindjes moeten SBS 6 weer afkraken. sneue gevalletjes :)!

 25. J@cques

  Er hebben twee verschillende ‘maike’s’ geschreven, dat kan iedereen zien. net zoals, Maike, er ongeveer 100 verschillende mensen het te moeilijk vinden om hun naam op te schrijven of een naam te verzinnen. Vandaar dat ze dan opeens allemaal ‘anoniem’ heten. Overigens, net zo onbekend en ‘anoniem’ als jijzelf.

  Behalve de vermakelijkheid van het opnieuw uitvinden van taal (‘hartelijk weinig’ is een vondst) is je fraaiste toevoeging ‘cociaal’. Ik heb werkelijk geen flauw idee wat je bedoelt, maar waarschijnlijk is mijn kennis van de Nederlandse taal ‘hartelijk weinig’, waar een ander misschien het begrip ‘te beperkt’ zou hebben gebruikt.

  Maike, ga zo door met het vernieuwen van onze taal. Schaam je niet, want je probeert het tenminste. Hebben we je trouwens al eens voorbij zien komen in één van de talentenshows op televisie? Echt iets voor jou. Wel meedoen hè…

 26. maike

  ben jij er nu weer zielig persoon .je hebt echt een saai leven geen vrienden neee.oooooo wat zielig vind ik echt raar voor iemand zonder taalfouten.ik krijg hier wel lol in om fout om fout te schrijvennnnn.kan zo,n studie sukkel als jij mij verbeteren heerlijk is daaaat. zo nu jij weer fouten eruit halen .ben wel lief he geef ik iemand die geen daginhoudt heeft iets te doen ben ik niet een sociaaaaaal mens.vind ik zelf wel .je bent ook nog zo dom om er in te trappen .wie weet doe ik dit wel bewust maar daar ben je zelfs nog te suf voor om dit op te merken .suf en naamloos .doei

 27. Vince

  ‘als ik jouw = Jou. ‘Mutsje Rupsje Nooitgenoeg…Daaag Maike.

  Doos!

 28. maike

  en een ding bericht 20 was niet eens van mij .grapjas reaktie op anoniem

 29. maike

  zeker weten echt niet .zo zie je maar weer je reageert overal op

 30. marcel

  het klopt wel wat maike zecht je bent voordurend hier aanwezig anoniem dat is echt zonde van je tijd.of heb jij daar genoeg van .en inderdaad geen leven .

 31. Vince

  Misschien is Anoniem wel de schrijver van deze site? Houdt de boel wat draaiende…?

 32. Lightning Rod

  Volgens mij ging het over de “kenners” die zich hadden uitgesproken over het licht op Patty Brard. In plaats van zo te hakketakken op elkaar…

  Jullie blijven wel lekker met het onderwerp bezig zeg.

 33. Vincent

  Niks gemerkt.. :o

 34. marcel

  ik zeg pat gaat hier hartelijk om lachen.ze heeft al zo vaak zonder make up voor de camera,s gestaan.dat is karakter top mens.

 35. Anoniem

  Maike, je weet dat iemand die ‘Anoniem’ heet, meestal een andere persoon is he?

 36. maike

  ja dat weet ik darom vind ook dat je dan teminste een naam moet aangeven als je ergens een mening over hebt.ik zal stoppen met lelijk doen.maar de reden was om mijn taalfouten.kijk ik weet dat ik niet foutloos schrijf maar dat heeft een reden.zullen we hier mee stoppen .groetjes

 37. jopie

  wat een nonnieuws. Komkommertijd op mediacourant

 38. .rtl

  Eerder campingtijd op mediacourand.

 39. !#Michael#!

  Patty is ook geweldig, hopenlijk komt SBS6 terug met pattys posse ;) geweldig! En ook echt SBS6 niveau, laten ze Gordon ook ffies samen met geer een nieuwe reeks over de vloer doen??? Lekkere ordi trash tv, ik houd daarvan. Zowel SBS als RTL zenden dat te weinig uit!

  Nee dit is geen sarcasme, maar echt mijn mening!

 40. Anoniem

  Reactie op maike: Weltrusten, Maike. En 1 ding nog ff, als je het expres doet ben je nog dommer dan ik dacht.

 41. maike

  en de man of vrouw die geen naam opgeeft.zal zeker iemand van deze site zijn freselijk dom en onvolwasen.dit laatste zeker,want wat iemand ook schrijft hij gaat voordurend tegen de draad in.en is altijdt hier aanwezig op werkelijk alle onderdelen en berichten lijkt een dagtaak.bovensien is hij echt kwetsend dit heb ik terug gedaan om te testen en vervolgens gevraagt te stoppen met deze onzin en gaat door.maar goed voor zulke websits te werken met dit soort niews om mensen voordurent te kwetsen moet je natuurlijk heel dom en zeker onvolwasen zijn anders gaat gaat zo,n werk toch freselijk snel vervelen.en anoniem jij bent een rare snuiter als je in het dagelijks leven ook niet voor rede vatbaar bent dan ga je het nog heel moeielijk krijgen in het leven,maar zoals ik al eerder had opgemerkt dat heb je niet.anders kan ik me niet voorstellen dat mensen zulk gedrag aannemen.dus weet je anoniem ga ji lekker met jezelf in de knoop liggen.en veel plezier hier bij.

 42. marvin

  dat zeg ik nouw ook een enorm vervelende gast is dat.of men nu hu of hot zecht hij heeft dereckt een rare onvolwassen mening hier over.ik vind het maar een rare want hij is hier altijd aanwezig.ik denk hij is heel eenzaam.

 43. mark

  als die knul of die meid in het leven ook zo op alles reageert word het heel moeilijk.

 44. Mart

  Reactie op maike: Doe eens ff rustig joh. Van al die agressie maak je de ene na de andere taalfout.

 45. loes

  tja anoniem daar zit een deel van waarheid in een beetje normaal tegen mensen praten dat kan echt geen kwaad.

 46. ron

  ik lees zo,n sits vaker door,maar soms lees je reakties van mensen waarvan ik denk lekker schiek.en mensen die niet eens hun naam weergeven en zo kwetsend zijn,zijn echt niet netjes.en dan houdt ik het netjes.en om even op het thema te reageren patty is een leuke vrouw met leuke programa,s

 47. marisca

  anoniem ga lekker buiten spelen. krijg jij ook nog eens een beetje frisse lucht.dat zal je zeker goed doen.

 48. saskia

  ja dat is een heel goed voorstel dan kan hij zijn hoofd eens lekker door laten waaien.stop met die rot opmerkingen jo.dat is geen groot gedrag dat is gedrag voor een baby.niet doen

 49. Erik

  Anoniem kan beter ‘Anoniem’ heten, dan dat Maike ‘Marcel’, ‘Marvin’, ‘Loes’ én ‘Ron’ heet. Over dubbele persoonlijkheden gesproken…

 50. Anoniem

  Reactie op maike: Reactie op marvin: Reactie op mark: Reactie op loes: Reactie op ron: Reactie op marisca: Reactie op saskia: Je wordt echt letterlijk met de dag dommer. Nu ga je al onder 7 verschillende namen posten. En aangezien je de enige bent die zulke domme spellingsfouten maakt, valt dat al snel op. Nee, je bent ook nog is de enige die http://mediacourant als website invult. Lekker slim ben je ook. En dan ook nog is op jezelf reageren. Echt oliedom.
  Daarnaast nog ff een paar nieuwe voor vandaag. het blijft leuk namelijk. Het is ‘vreselijk’ en niet ‘freselijk’. En wat is ‘zijn hoofd eens lekker door laten waaien’? Heeft daar iemand ooit wel eens van gehoord, naast jij zelf. En de absolute topper van vandaag tot nu toe moe toch wel ‘dereckt’ zijn, ipv ‘direct’. My God, waar heb jij in godsnaam op school gezeten, want dit is absoluut geen reclame voor die school. Je kan echt geen Nederlands. Iedereen kan fouten maken, maar jij kan gewoon niet spellen en normale zinnen opbouwen en leestekens en hoofletters is ook al teveel gevraagd. Misschien moet je je posts eerst ff nog 1 keer doorlezen voordat je ze post. Kan waarschijnlijk heel wat schelen. Of als je MS Word heb, ff door de spellingscheck halen.

 51. Anoniem

  Patty is Geweldig… Top wijf ga zo door lieve Patty jij bent de televisie Diva uit de Nederlandse Tv gechiedennis

 52. Sonja

  Waar maakt iedereen zich druk over? Dat nota bene de lelijkste vrouw in showbizz Wilma Nanninga dit soort stukjes gaat schrijven in de Telegraaf is wel heel komisch.

  Patty = lief, deze vrouw verdient dit soort berichtjes niet.

  Kan iemand mij vertellen wat de lol is van hier iedere dag allemaal negatieve reacties achterlaten? Afkraken is zoooow makkelijk, kom eens met iets leuks! Als al die mensen die het hier allemaal beter weten nou eens achter die eenzame computertjes vandaan zouden komen en zelf tv programma’s gaan maken, worden vast allemaal fantastische kijkcijferhits!

  x Sonja

 53. Vincent

  Reactie op Sonja:

  mee eens.

 54. Anoniem

  Reactie op Sonja:
  Dit vind ik echt grote onzin. Je hoeft zelf toch ook geen stervoetballer te zijn om te mogen zeggen dat je iemand geen goeie voetballer vindt. Iedereen mag zijn mening geven. Het liefst onderbouwd. Maar ik ben het met je eens dat het op deze site helaas vooral negatief is en rtl vs sbs fans.

 55. maike

  even reageren op anoniem je denkt toch zeker niet dat ik de moeite neem om 20 berichten achter te laten in jouw nadeel.echt niet ik kom niet eens op het iedee.maar dat jij dat wel doet verbaast me echter niks,ik vind het al voldoende om een bericht achter te laten en enkel en alleen om te reageren op die beledigingen van jouw die kan ik niet over mijn kant laten gaan.dus ik kom even langs en ben blij verast dat meer mensen waarschijnlijk vinden dat jij onuitstaanbaar bent met rare nare opmerkingen.en kan me zo voorstellen dat iemand met de geest van een keuter met een persoons stoornis denkt ooo.en dan om zich zelf dan tegenmoet te komen zich voor even erik noemt om dan als anoniem hier weer op te reageren.tja moet jij weten met je kleuterschool gedrag .maar ben inderdaad blij dat er nu meerder mensen reageren met pozietieve berichten .maar dat is natuurlijk niet jouw iedee van overal je negatieve gal spuwen,tja lieve anoniem met een persoons storing dan moet je maar op sites elders gaan bevuilen als je daar voldoening uithaalt.maar ik had al gezien dat je weer bij andere berichten jouw rare doeloze meningen aan het versprijden was.gift spuiter.en als ik hier zo jouw laatste reaktie lees .de meeste negatieve reakties en domme reakties komen van jouw.dus met die meervouwdige persoon heb ik waarschijnlijk ook gelijk want de een keer geef je op het zelvde bericht deze reaktie dan weer een andere reaktie.en inderdaad ga eens iets nutigs doen met je tijdt man want je bent niet alleen op dit bericht op een bepaald tijdstip maar ook op andere berichten .moet je zin of tijdt voor hebben.en dat laatste dat heb je voldoende gegarandeerd .en nu stop ik om mijn tijd aan jouw gezwam te verkwisten want je bent absoluut geen partij voor mij anoniem of erik oftoel ja god weet ik hoeveel persoonlijkheden jij hebt.maar het geeft hoop na alle pozietieve reakties hier na die stormvloet aan reakties die nergens over gaan van jouw.dat er ook mensen zijn die nog een gezonde doses pozietiefs in zich hebben.er zijn te veel van die nare mensen als jij….en het is zo dat waar het bericht om ging patty dat deze vrouw een fantastisch mens is en zeer zeker pozietief.en dit was de laatste reaktie op anoniem of ja wie dan ook .is ook moeilijk met meer personen.

 56. maike

  even reageren op anoniem je denkt toch niet dat ik 20 keer een bericht achter laat op een bericht wat ik zelf geschreven heb zech.de redenen die jij aangeeft zijn taalfouten en de naam van de site.tja taalfouten kan iedereen schrijven of net zo doen als of om de slimerik als jij te plagen onder het motto dan heeft de zielepoot iets te doen ik vergeet alleen altijd erbij te zetten als ik klaar ben meester kunt uw mij even verbeteren.heerlijk is dat.en ten tweede geef je aan dat ik de enige zouw zijn die de website ingeeft.het zal weer aan mij ligen maar dat staat nergens aangegeven en mocht dat zo zijn dan kan iedereen het zien dat wil zeggen net doen alsof . of jij bent inderdaad van deze site en kunt alles zien .er staat namelijk nergens bij het bericht de website aangegeven.dus iedereen kan onder welke naam dan ook iets neer schrijven..ik denk dat jij zo ongeveer de enige bent met een persoons storing en met meerdere namen hier aanwezig bent .ik zeg heb veel plezier hier mee als jij niks beters te doen hebt….

 57. Shirley

  @ sander je moet je niet zo aanstellen, ik vind het betreurenswaardig dat je op die manier over zon fantastische vrouw praten, je kent haar niet eens en wat ben jij om zo over haar te praten!
  Het is een feit dat patty top is en hartstikke mooi!

 58. Shirley

  Reactie op maike: Je, hebt een, apart gevoel voor, interpunctie…

  P.S Mensen over het internet te ver- en beoordelen is meestal onmogelijk en vooral, fout. Met andere woorden stel je niet zo aan en ga wat nuttigs doen met je leven. Patty for President!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.