Jack Spijkerman vanavond in jury Capawards 2008

Geplaatst op vr 29 aug 2008 om 11:12

Jack Spijkerman is een van de juryleden in het TROS-programma ‘Aan Talent Geen Gebrek’, dat vanavond om 21.40 uur te zien is op Nederland 1. In deze liveshow wordt de winnaar van de CAPaward 2008 bekendgemaakt. Negen kandidaten met een handicap strijden in de categorieën carrière, entertainment en fysiek om drie zilveren CAPawards welke door een deskundige jury worden uitgereikt. “Jack vertegenwoordigt de categorie entertainment“, vertelt een zegsvrouw van de TROS.

De andere juryleden zijn Erica Terpstra (categorie fysiek), Frits Wester (categorie carrière) en Reni de Boer, winnares van de Mis(s) Verkiezing 2007. “Uit de drie winnaars van de zilveren CAPaward wordt vervolgens door het kijkerspubliek de winnaar van de gouden CAPaward 2008 gekozen. Minister-president Balkenende reikt het gouden beeldje uit. De winnaar wordt ambassadeur van Onbeperkt Nederland en volgt hiermee Reni de Boer op.”

De presentatie van de show is handen van Lucille Werner (foto) en Jaap Jongbloed.
19 Reacties op “Jack Spijkerman vanavond in jury Capawards 2008”


 1. !#Michael#!

  Is Jack aan het vrijen met de TROS????????? Is dit de eerste inleiding naar een inlijving van Spijkerman?! KoppenSnellers in afwisseling met MWDL op Ned1 vanaf 2009???

 2. Fred

  Best wel lullig van MC, om de foto van de winnares nu al te plaatsen. Ik snap trouwens niet wat voor talent het vergt om zo’n debiel spelprogrammaatje te presenteren. Ik heb persoonlijk een veel hogere pet op van een invalide die borrelnootjes inpakt in de pindafabriek. Maar ja, met zo’n jury was ook niet veel anders te verwachten. ;)

 3. Johan B.

  Fred is weer terug met alleen beledigigende opmerkingen. Frits Wester is trouwens van RTL. Dus de medewerkers van RTL zijn beschaafder dan de gemiddelde “Fred-ik haat PO” inzenders.

 4. James

  Leuk initiatief, maar ben bang dat er geen hond naar gaat kijken..

 5. HJ

  Zijn we nu nog niet van die Spijkerman verlost?!

 6. Vinc

  Daar gaat ook geen hoind naar kijken. Zulke programma’s neemt niemand serieus, een stel gehandicapten die een award winnen.

 7. Yossarian

  Fijne reacties weer!, die het gemiddelde niveau en de gemiddelde intelligentie van de CO-kijkers weerspiegelen. Chapeau! :-(

 8. Pam

  Jammer dat er zo gereageerd word. Gehandicapten halen vaak meer uit het leven dan niet gehandicapten.

 9. Anoniem

  Gelukkig heb jij wel niveau, als fervent PO kijker, net zoals mijn intelligente oma, vanavond weer André Rieu en ter Land ter Zee en in de Lucht kijken, party-time in het bejaardencentrum. ;)

 10. Nick Klunder

  Reactie op Fred:

  Wat minder kan ook!

 11. Yossarian

  Okay!, dappere Anoniem. Of moet ik Frits zeggen? Noem jij dan eens drie zogenaamd ‘intelligente’ programma’s die de afgelopen maanden op RTL4 zijn uitgezonden?

 12. Timo

  Reactie op Anoniem: Sorry, maar dit is echt een grappige opmerking :D

 13. Fred

  Timo, ik vond um zelf ook wel aardig. ;)

 14. Yossarian

  Ik vond hem zelf nogal typerend Zielig, maar dat zijn we wel van jou gewend..

  Hoe oud ben je eigenlijk zelf Fred?

 15. SBS less

  Yossarian: wat versta je onder een intelligent programma?

 16. jacob

  O, wat zal die Spijkerman een kijkers trekken …(niet dus)
  En ook zo intelligent van de tros: als er IEMAND mensen in zijn ”carriere”heeft zitten afmaken, om het afmaken, omdat hij het kon, en in de positie was, en nergens anders om, die net startten met hun schowbizcarriere, is het die debiel van een spijkerman. Wat doet die man in die jury. Weer een van die onderschattingen van het kijkpubliek. Ja, wij zijn debiel, Tros, wij denken niet na, wij zien de realiteit niet, wij onderscheiden niet onechte ”interesse’ van verkapte agressie om weer te kunnen beschadigen, want beschadigen van beginnende cabaretiers, presentatoren, etc, is wat Spijkerman keer op keer deed, omdat die vaak het talent hadden dat hijzelf volstrekt mist…En ook LEEk meneer Spijkerman dan nog iets, omdat hij meent zelf hogerop te komen als hij een ander onterecht de grond in trapt. Nogmaals, een miskleun van de Tros, en een grove onderschatting van de intelligentie van het kijkpubliek, door de TROS …

 17. arno

  Laten we eerlijk zijn! Jack Spijkerman is gewoon goed in zijn werk! Hij komt vast en zeker weer met een mooi nieuw programma! De vraag is alleen nog even waar!

 18. Anoniem

  SBS less (post 15) , ik ben bang dat Yossarian dat zelf niet weet, lijkt hij mij als notoir PO-kijker ook net iets te simpel voor, getuige ook zijn nogal dommige generaliserende opmerkingen uit post 7.

 19. Joris

  @arno,

  Jij bent niet meer te redden. Jack Spijkerman is dus helemaal niet goed in zijn werk, zoals de laatste jaren uitvoerige keer op keer op keer gebleken is, zonder de cabaretiers die kopspijkers destijds bij de VARA droegen, is Spijkerman HELEMAAL NIETS. Maar dan ook 0,0 ook. Hij heeft geen enkel talent, behalve agressie, welke hij vooral gebruikt heeft om te proberen rivalen te beschadigen en meer kan ik er echt niet van maken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.