Jack Spijkerman vanavond in jury Capawards 2008

Jack Spijkerman is een van de juryleden in het TROS-programma ‘Aan Talent Geen Gebrek’, dat vanavond om 21.40 uur te zien is op Nederland 1. In deze liveshow wordt de winnaar van de CAPaward 2008 bekendgemaakt. Negen kandidaten met een handicap strijden in de categorieën carrière, entertainment en fysiek om drie zilveren CAPawards welke door een deskundige jury worden uitgereikt. “Jack vertegenwoordigt de categorie entertainment“, vertelt een zegsvrouw van de TROS.

De andere juryleden zijn Erica Terpstra (categorie fysiek), Frits Wester (categorie carrière) en Reni de Boer, winnares van de Mis(s) Verkiezing 2007. “Uit de drie winnaars van de zilveren CAPaward wordt vervolgens door het kijkerspubliek de winnaar van de gouden CAPaward 2008 gekozen. Minister-president Balkenende reikt het gouden beeldje uit. De winnaar wordt ambassadeur van Onbeperkt Nederland en volgt hiermee Reni de Boer op.”

De presentatie van de show is handen van Lucille Werner (foto) en Jaap Jongbloed.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen