Toekomst voetbalvrouwen hangt af van België

De toekomst van de populaire serie Voetbalvrouwen hangt af van de Vlaamse televisiezender VTM. Slechts in coproductie wil RTL 4 verder gaan met de goed bekeken productie. Dat vertelde producent Johan Nijenhuis maandag in Shownieuws. “Voetbalvrouwen is in België ontzettend populair en haalt de serie hoge kijkcijfers. Het is een erg dure serie om te maken, dus pas als de Belgen meer willen meebetalen kunnen we met zekerheid zeggen dat er een volgend seizoen komt.

Samen met RTL zal de Vlaamse commerciële omroep geld op tafel moeten leggen. Johan: “De Belgen willen graag nog een seizoen Voetbalvrouwen. De vraag is nu alleen hoeveel ze er voor over hebben.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen