TMF Dance, TMF Pure en TMF NL in een nieuw jasje

De drie digitale kanalen van TMF hebben vanaf vandaag een nieuwe vormgeving. Naast de verandering van logo, is TMF Party veranderd in TMF Dance. Daar- naast hebben de zenders een compleet nieuwe look & feel. Dat meldt MTV van- daag. “De zender TMF maakte eerder dit jaar de lightswitch mee waarna deze overging op de nieuwe vormgeving. Ook de digitale kanalen zijn nu gerestyled en hebben de nieuwe vormgeving gekre- gen met hun eigen kleuren combinatie“, aldus een zegsman.

Naast de bumpers, coming up next en de breaks zijn er voor de digitale zenders special on air graphics gemaakt. Zo is er een overgang voor de clips gemaakt, zodat de clips als het ware gemixed worden en is er een speciale coming up next met de aankondiging van 3 clips.

Menno Wagenaar, Head of MTV/TMF: “De penetratie Digitale TV in de Nederlandse huiskamers neemt enorm toe. Logischerwijs krijgt digitale TV dan ook een grotere rol in de mediaconsumptie van de kijker. MTVNE is met 10 digitale kanalen de grootste aanbieder van digitale Music TV en wij vinden het zeer belangrijk dat deze specifieke muziek kanalen goed aansluiten bij de wensen van kijker. Zo hebben we laatst nog TMF Pure gelanceerd een 100% Urban Music kanaal met veel aandacht voor urban van Nederlandse bodem. Tevens is het van belang dat deze kanalen qua look and feel gelijk zijn aan het merk, vandaar deze nieuwe vormgeving.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen