The Bold and the Beautiful verhuist naar 18.40 uur

De soap ‘The Bold and the Beautiful’ is vanaf maandag 11 augustus te volgen op een nieuw tijdstip. Alle fans kunnen voortaan om 18.40 uur inschakelen voor de ontwikkelingen rond de familie Forrester. Dat laat een woordvoerder van SBS 6 vandaag weten. Vanaf die dag zijn bovendien weer nieuwe afleveringen te zien. “Vanuit de grote vaste kijkersgroep van de populaire soapserie kwamen de afgelopen tijd duidelijke signalen dat de fans zaten te springen om nieuwe afle- veringen van The Bold.

De kijkers zaten niet alleen op nieuwe afleveringen te wachten, vertelt de zegsman. “Tevens gaven zij de voorkeur aan een ander uitzendtijdstip. Dankzij een nieuwe programmering kon dit gerealiseerd worden. Al vanaf maandag 11 augustus is The Bold and The Beautiful daarom iedere werkdag om 18.40 uur te zien bij SBS 6.”

Eigenlijk zou de ziekenhuisserie ‘ER’ in het najaar tussen 18.00 en 19.00 uur worden uitgezonden. Nu is The Bold and the Beautiful vlak voor de vroege editie van Hart van Nederland te zien. Gedurende het afgelopen televisieseizoen was The Bold om 16.30 uur te zien.

The Bold and The Beautiful werd in 1987 voor het eerst uitgezonden in Amerika en draait om de perikelen rond de families Forrester en Spectra, die beide een succesvol modebedrijf runnen in Beverly Hills. Haat en liefde liggen hier heel dicht bij elkaar. Lesli Kay, winnares van een Emmy Award, deed vlak voor de zomerstop haar intrede als Felicia Forrester. Komend seizoen verschijnen onder andere nog Patrick Duffy (als Stephen Logan) en Alley Mills (als Pamela Douglas) ten tonele.

In de eerste nieuwe aflevering op 11 augustus wordt de draad opgepakt bij een dolgelukkige Bridget en Nick, die de baby voor het eerst voelen schoppen. Ridge en Taylor werken nog steeds aan het herstel van hun relatie, die steeds beter wordt en Stephanie probeert Felicia te overtuigen om bij Forrester Creations te komen werken.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen