RTL 4: ‘Doek niet gevallen voor Voetbalvrouwen’

Geplaatst op wo 30 jul 2008 om 20:17

Het voortbestaan van ‘Voetbalvrouwen’ is niet in gevaar nu het Vlaamse VTM niets zit in coproductie en actrices Nicolette van Dam en Leontine Borsato andere klussen hebben aangenomen. Een derde seizoen is nog goed mogelijk. Dat laat een zegsvrouw van RTL 4 vandaag desgevraagd weten. De actrices hebben zich bovendien niet teruggetrokken. “Dat ze intussen verder gaan met werk inplannen in afwachting van uitsluitsel over Voetbalvrouwen, is heel begrijpelijk en niet meer dan logisch.

Actrices als Nicolette en Leontine verlaten de serie niet defintief. “Er is dus geen sprake van dat acteurs zich terugtrekken voor een nieuw seizoen en er is dus ook geen sprake van dat het doek gevallen is voor Voetbalvrouwen.”

Het is nog niet duidelijk wanneer er zekerheid is over Voetbalvrouwen. “RTL heeft nog geen besluit genomen met betrekking tot een volgend seizoen voor Voetbalvrouwen. RTL is hierover nog in gesprek met producent NL Film.
42 Reacties op “RTL 4: ‘Doek niet gevallen voor Voetbalvrouwen’”


 1. Mark-m

  shownieuws weer met hun ware halfheid :P

  Hoop echt dat het doorgaat!

 2. Thom

  Haha, jah inderdaad. Shownieuws probeert alles negatief te maken als het over RTL gaat :P Wordt tijd dat RTL Boulevard weer begint ;)

 3. Mark-m

  Dat vind ik het leuke aan Boulevard die durven ook kritisch te zijn op hun eigen zender!

 4. Brian

  RTL zou heel dom zijn om Voetbalvrouwen te laten vallen, het is een serie die al een geode naam heeft, dat lukt ze niet zo makkelijk als ze weer gaan vernieuwen. Zeker nu het even niet helemaal top gaat met RTL is het heel slim om alle successen zeker te behouden en ze neit te laten vallen!!!

  Shownieuws is echt een enorm laag programma, alles over RTL halen ze naar beneden om op die maneir SBS beter te laten lijken. Of het nu gaat over Dorothea uit GTST, over het mogelijke stoppen van Voetbalvrouwen of over Chazia die in de steek wordt gelaten voor Nicolette. RTL Boulevard is in dat opzicht veel eerlijker en is niet zo vals naar SBS6.

 5. Anoniem

  Net shownieuws gezien wederom met Geert Hoes. Dat SBS niet inziet dat die jongen niet kan presenteren. Ik vind het een sympathiek iemand maar niet geschikt als presentator.

  Misschien iets voor RTL “Help! Mijn Man Kan Niet Presenteren”?

 6. ©hiel

  Waarom gaf RTL niet gewoon direct duidelijkheid? Ook wel fijn voor de acteurs en makers lijkt me zo… Zo vaag allemaal! En dat Johan Nijhuis dan bij Shownieuws aanklopt en gaat praten is ook niet echt chique. Shownieuws berichtte dus NIKS verkeerds, maar Johan en de actrices.

 7. Craig

  Reactie op Anoniem:

  Wie geeft hem op? Gerard Joling? Zou wel hypocriet zijn aangezien hij het zelf ook niet kan. :lol:

  @ Chiel dit betekent gewoon dat RTL niet meer zoveel voor de kosten wilt opdraaien.

  En het wordt inderdaad eens tijd dat RTL Boulevard weer begint SBS Rioolnieuws gaat helemaal los nu het echte Showbizz programma met zomerstop is.

 8. !#Michael#!

  Ik denk dat bij een evt 3e serie het budget wel gaat dalen. GV behaalde een KDH van gemmideld 12/13% kdh in 2049 … VV ‘maar’ 7/8% kdh … Maar goed VV is een kwaliteitsserie, en ik denk dat RTL4 er goed aan doet deze programma’s te contiuneren. Te veel schuiven is slecht. RTL gaat een heftig seizoen te gemoed, 2008/2009 moet het seizoen worden waarin RTL weer op veert naar twee zware seizoenen …

 9. Flippo

  Weer typisch SBS om alles lekker aan te dikken! Ik vind dat eigenlijk gewoon leugens verspreiden, en dat is een kwalijke zaak voor een zender die na 13 jaar nog steeds tevergeefs probeert een beetje serieus genomen te worden.

  RTL Boulevard is objectief, dat is Shownieuws niet!!!

 10. uhm...

  OOHW!!! hoop op goed einde! Zo kan shownieuws de zomer wel dor… VV stopt…. VV stopt niet… VV stop mogelijk wel… VV gaat toch door… lekker shownieuws….

 11. Anoniem

  Reactie op ©hiel:

  De werkwijze van Shownieuws is heel bizar, ze hebben alleen gezien dat Nicolette en Leontien andere opdrachten hebben aangenomen en hebben daaruit geconcludeerd dat ze stoppen. Terwijl shownieuws ook om een reactie kon vragen en als ze deze niet hadden gekregen (waarschijnlijk het geval) hadden ze het niet moeten uitzenden.

 12. ©hiel

  Reactie op Anoniem: Ze melden toch alleen wat de acteurs en Johan zeiden? Kan ook zijn dat ik het commentaar van de presentatoren heb geskipt. :)

  Die aankondigingen van Geert Hoes, echt verschrrrrrrikkelijk. ZOveel fouten, die ‘rrrr’. Ergerlijk! Eigenlijk is alles aan het programma ergelijk. De voice over, het overdrevene, de keuze van de onderwerpen, de montage, de presentatie. Maar toch hebben ze wel eens een leuk onderwerp :)

 13. Anoniem

  Wat gaat Leontine doen dan?

 14. Tjeenk

  Nou binnenkort dus toch een 3de seizoen.. Is dit een persbericht of zo.. las het in de zelfde woorden ook op tienfan.nl

 15. Tjeenk

  Nou binnenkort dus toch een 3de seizoen.. Is dit een persbericht of zo.. las het in de zelfde woorden ook op tienfan.nl vanmiddag

 16. Anoniem

  in ’t vorige bericht over voetbalvrouwen schrijven jullie ziet ipv zit, en hier schrijven jullie ziet ipv zit ;)

 17. Anoniem

  Reactie op Tjeenk:
  Is meestal zo met een quote.

 18. Anoniem

  Voor de geinteresseerden:
  De presentatie video’s van RTL4578 zijn terug te zien op http://www.zigt.nl

 19. elg

  leuk die video´s op zigt.nl!!!

 20. Mart

  waar zie jij die video’s dan??????????????????????/

 21. elg

  RTL4 zal op vrijdag de volgende films uitzenden:
  ice age 2
  interpreter
  inside man
  alle 3 de Lord of de Rings films (afgelopen jaren bij de KRO)
  Da vinci Code
  Maimi Vice

  en rtl 5 iig:
  fast en firious
  break up
  fantastic four
  little man
  40 year old virgin
  basic instinct 2

 22. Mart

  bericht 23.19 is niet meer belangrijk heb het al gevonden.

 23. ©hiel

  Wat een goede promo! Goede promo van Het moment van de waarheid ook! Ik denk dat dat echt een het gaat worden. Fragmenten in Boulevard, DWDD, iedereen wil het dan zien!

 24. Anoniem

  Leuke promo’s van alle RTL zenders! Weet iemand of de promo’s van de SBS zenders ook ergens online staan?

 25. Kevin

  Moet toch zeggen dat ik door de promo wel degelijk nieuwschierig ben geworden naar enkele programma’s. Bijvoorbeeld Uitstel van Exectuie, Het Zesde Zintuig: Plaats Delict en ook Million Dollar Wedding krijgt een kans.

  Feit blijft natuurlijk echter wel dat het aanbod wat.. tja.. mager is op gebied van eigen grote producties, als een nieuwe dramaserie, comedyserie en natuurlijk de late-night.

 26. 't'

  *zucht* dus ze gaan het net zo uitmelken en kauwen als Gooische Vrouwen. Stelletje sukkels

 27. Mart

  Leuke promo’s al vind ik het jammer dat je niet zoals vorig jaar de complete najaarspresentatie te zien krijgt, dus ook met uitleg van de programma directeuren

 28. !#Michael#!

  Alle seizoens promo´s gezien. Bij RTL4 werd ik blij van GV, Moment van de waarheid, Million Dollar Wedding en de films, zag er goed uit.

  Bij RTL5 vooral CBML, Mama in a´dam zuid en Gooische Meisjes zagen er veel belovend uit…

  RTL7 goede vooravond, goede films en series …RTL8 ook goed, heb het gevoel dat de zenders eindelijk een beetje af gebakend gaan worden, wat hoort typisch hier en is echt dat …

 29. Bart

  Mart

  Als het goed is wordt dit op 20 augustus in een avondvullend programma, net zoals toendertijd bij Talpa, uitgezonden.

 30. Positief

  Heerlijk altijd weer die zure reacties van een paar fanatieke en negatieve gasten, die kennelijk niets beters te doen hebben dan comments volplempen met hun onzinnige geblaat, terwijl ze – inclusief hardnekkige spelfouten en niet gehinderd door enige kennis – afgeven op alles en iedereen. Want lekker kankeren is het leukste wat er is, lekker je frustratie botvieren op tv-programma’s!!! De meeste reacties op Mediacourant blinken uit door onwetendheid en onbenulligheid. Daarbij beheers ik het Nederlands gelukkig beter dan de gemiddelde commenter van Mediacourant, je weet wel, van die quasi-kritische types geboren na 1980. Verder kijk ik graag naar RTL Boulevard en Shownieuws.

 31. Tom

  Reactie op Positief:

  Er zijn ook mensen ná 1980 die het Nederlands beheersen ;-)

 32. D@@N

  In de persvideo viel me op dat So You Think You Can Dance er erg goed uit zag!

 33. Erwin - SBS Fansite.nl

  @ D@@N: Dat klopt, maar vergeet niet dat het precies hetzelfde is als in de USA. Lekker goedkoop. Nouja, ze betalen er natuurlijk al veel voor.

 34. Paulus

  Reactie op Anoniem:

  Rebecca loos was nog beter dan Geert

 35. Anoniem

  Reactie op Erwin – SBS Fansite.nl:
  Ja en? Gaat Popstars dan zoveel anders zijn dan het origineel. Het is toch onzin om weer zo negatief te doen.

 36. Craig

  RTL7 gaat steeds beter hopelijk veranderen ze die lelijke vormgeving snel.

 37. D@@N

  Reactie op Erwin – SBS Fansite.nl: Daar heb je gelijk in, maar ik denk dat het heel veel overeenkomsten zal gaan hebben. Ik denk zelfde setting en decor in dezelfde trant. Het wordt waarschijnlijk een lekker ‘rtl5-programmma’ (jong, verfrissend, hot en met stijl): prima voor zo’n dansshow!

 38. Anoniem

  Reactie op Erwin – SBS Fansite.nl:

  En jouw heilige SBS doet dat niet zeker?

 39. Manon

  Volgens mij is het afhaken van Nicolette en Leontien bij Voetbalvrouwen wel bevestigd door de manager, zoiets zeiden ze in Shownieuws.

  Geert Hoes is inderdaad verschrikkelijk slecht! Is er nou echt niemand die dat een beetje behoorlijk kan presenteren?

 40. Anoniem

  vind het een twijfelachtig bericht…. RTL die zegt dat het voortbestaan van de serie helemaal niet in gevaar is maar tegelijk zegt dat er nog helemaal geen beslissing is genomen of de serie doorgaat… wat is het nou? Als de serie geen gevaar loopt dan is de beslissing toch al genomen? En als die beslissing nog moet vallen en dus ook negatief kan zijn dan loopt de serie dus wel degelijk gevaar…

  beetje een onzinnig paniekpersbericht van RTL om te reageren op Shownieuws

 41. Brian

  in het presentatiefilmpje van RTL5 wordt niets gezegd over die hypnotiseur Peter Power? Vreemd, dacht dat ook het komende najaar op tv komt….

 42. Anoniem

  Reactie op Anoniem:
  Misschien moet je iets beter lezen. Er staat helemaal niet dat ze zeggen dat het voortbestaand van de serie niet in gevaar is. Ze zeggen dat er nog geen besluit is genomen en dat het doek nog niet is gevallen voor de serie. Mediacourant is de enige die het over gevaar heeft. RTL gebruikt het woord zelfs niet eens.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.