RTL 4: ‘Doek niet gevallen voor Voetbalvrouwen’

Het voortbestaan van ‘Voetbalvrouwen’ is niet in gevaar nu het Vlaamse VTM niets zit in coproductie en actrices Nicolette van Dam en Leontine Borsato andere klussen hebben aangenomen. Een derde seizoen is nog goed mogelijk. Dat laat een zegsvrouw van RTL 4 vandaag desgevraagd weten. De actrices hebben zich bovendien niet teruggetrokken. “Dat ze intussen verder gaan met werk inplannen in afwachting van uitsluitsel over Voetbalvrouwen, is heel begrijpelijk en niet meer dan logisch.

Actrices als Nicolette en Leontine verlaten de serie niet defintief. “Er is dus geen sprake van dat acteurs zich terugtrekken voor een nieuw seizoen en er is dus ook geen sprake van dat het doek gevallen is voor Voetbalvrouwen.”

Het is nog niet duidelijk wanneer er zekerheid is over Voetbalvrouwen. “RTL heeft nog geen besluit genomen met betrekking tot een volgend seizoen voor Voetbalvrouwen. RTL is hierover nog in gesprek met producent NL Film.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen