Radio Veronica-DJ Patrick Kicken tekent 2 jaar bij

Patrick Kicken heeft een nieuw contract getekend bij Radio Veronica. Kicken is tot en met augustus 2010 bij Radio Veronica te horen. Dat meldt het radiostation vandaag. Vanaf september presenteert hij zijn nieuwe programma ‘Keihard Kicken’ op zaterdag en zondag. Patrick Kicken, die hiervoor drie jaar lang de ochtendshow van het station deed, vertelt: “Helemaal top om weer een mid- dagshow te maken bij Radio Veronica en zo de luisteraars het ultieme week- end gevoel te geven!

Patrick presenteerde drie jaar lang de beste 80’s & 90’s hits in de ochtendshow ‘Kicken Wordt Wakker!’. Dit programma presenteerde hij het laatste jaar met sidekick Jan Paparazzi. Sinds de zomer van 2004 is Patrick Kicken dj bij Radio Veronica.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen