Radio Veronica-DJ Patrick Kicken tekent 2 jaar bij

Geplaatst op wo 30 jul 2008 om 19:56Patrick Kicken heeft een nieuw contract getekend bij Radio Veronica. Kicken is tot en met augustus 2010 bij Radio Veronica te horen. Dat meldt het radiostation vandaag. Vanaf september presenteert hij zijn nieuwe programma ‘Keihard Kicken’ op zaterdag en zondag. Patrick Kicken, die hiervoor drie jaar lang de ochtendshow van het station deed, vertelt: “Helemaal top om weer een mid- dagshow te maken bij Radio Veronica en zo de luisteraars het ultieme week- end gevoel te geven!

Patrick presenteerde drie jaar lang de beste 80’s & 90’s hits in de ochtendshow ‘Kicken Wordt Wakker!’. Dit programma presenteerde hij het laatste jaar met sidekick Jan Paparazzi. Sinds de zomer van 2004 is Patrick Kicken dj bij Radio Veronica.


2 Reacties op “Radio Veronica-DJ Patrick Kicken tekent 2 jaar bij”


  1. //DESH\\

    Jammer dat Kicken Wordt Wakker niet meer bestaat!

  2. Erik

    En wie neemt de ochtendshow van hem over dan?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.