Nicolette Kluijver: ‘Wat Keek werd emotionele uitzending’

Geplaatst op ma 28 jul 2008 om 10:08

Nicolette Kluijver zet een openhartige toon als eerste gast van het nieuwe KRO-programma ‘Wat keek…’. Nicolette klapt uitvoerig uit de school over haar woelige periode als catwalk-model in Parijs en onthult voor het eerst waarom die modellencarrière eindigde. Ook geeft ze toe een eetprobleem aan die carrière te hebben overgehouden: “Ik heb het nu onder controle, maar het is er wel nog steeds, een beetje.” Nicolette’s meest emotionele moment op televisie ooit? “Dat was in Wat Keek..

De huidige presentatrice van BNN’s Spuiten en Slikken wilde graag een fragment zien van een seksprogramma uit haar eigen jeugd: ‘Seks met Angela’ van Angela Groothuizen. Met rode oortjes keek de toen 12-jarige Nicolette dit programma stiekem op haar kamer terwijl ze constant alert was of haar moeder haar zou betrappen. Daar begon haar fascinatie voor seks als onderwerp.

De eerste aflevering van Wat keek…. eindigt onverwacht emotioneel voor Nicolette. Als ze door TVgids.nl wordt gevraagd wat voor haar persoonlijk het meest emotionele tv-moment ooit was, zegt ze: “Dat was grappig genoeg in de uitzending van Wat keek..? Ik zag daar het fragment uit All you need is love waarin mijn oude buurmeisje haar vakantieliefde terugzag. Ik moest meteen denken aan haar broer die kort voor All you need overleden was. Dat was de eerste keer dat ik echt te maken kreeg met de dood en ik schoot helemaal vol toen ik het zag. Kijkers zullen misschien denken: ‘Wat is die labiel!’, vooral omdat ze het niet van me gewend zijn. Ik ben namelijk altijd de jolige Nicolette op tv en dan is dit toch even heel iets anders.

De eerste ‘Wat Keek’ is om 20.25 uur te zien bij de KRO op Nederland 3.
23 Reacties op “Nicolette Kluijver: ‘Wat Keek werd emotionele uitzending’”


 1. ©hiel

  Zag de promo endit kan wel eens een heel leuk programma worden!

 2. jordyy

  Heb haar vorige week ontmoet en ze is echt tegek en vrolijk. (En lekker)

 3. Geert Schipper

  Ben heel benieuwd. VPRO zat te zeuren dat het op Zomergasten leek, maar dit lijkt me veel leuker en lekker nederland 3!

 4. Anoniem

  Reactie op Geert Schipper:
  “en lekker nederland 3!”
  Wat maakt dat uit?

 5. Nick

  Kijk Wie Is De Chef? WAAR IS MARTIJN KRABBÉ?? En wie is dat mens wat het nu doet?

 6. David

  Reactie op Nick: Vraag ik me ook af.

 7. ©hiel

  Kijk om 23.00u shownieuws, dar komt het vást in voor. “kijkers gechockt door vertrek Martijn” :lol:

 8. Anoniem

  Reactie op Nick:
  Wat een paniek. Ze was maar liefst 5 seconden in beeld. De presentator is in dat programma totaal niet belangrijk.

 9. Anoniem

  Reactie op Nick:

  Dat is Evelyn Struik, die heeft al eerder programma’s voor RTL gepresenteerd (Musicworld, Tuinmagazine, Ambilight Opening Night en binnenkort House Vision). Misschien dat Martijn Krabbé het te druk had met andere programma’s? Want voor hetzelfde geldt staat hij er volgende week weer!

  Reactie op Anoniem:
  Dat klopt, in de uitzendingen van maandag t/m donderdag is de presentator onbelangrijk.. Maar in de vrijdag uitzending wel, ben benieuwd hoe ze dat doet dan.

 10. Anoniem

  Reactie op Anoniem:
  Voor die vrijdaguitzending moet je inderdaad heel veel ervaring hebben :?

  Het fragment dat zichtbaar was is overigens uit de vrijdaguitzending. Dus dan weet je toch hoe ze dat vrijdag gaan doen, gewoon met haar i.p.v. Krabbé.

 11. Anoniem

  Reactie op Anoniem:

  De uitzending van vrijdag presenteren is moeilijker dan het lijkt als je geen gesprek op gang kan houden, maar we zullen het zien vrijdag.

  En zeg ik dan dat Martijn er vrijdag weer is? Nee. Goed lezen is moeilijk he!

 12. Mart

  Heb het vandaag voor het eerst gemist, maar zou goed kunnen dat martijn ff vervangen wordt. Mag de man ook ff van een vakantie genieten.Evelien struik zeggen jullie. Wordt leuk vrijdag als ze de complete week invalt, zien we direct het verschil dat martijn gewoon echt een vakman is.

 13. Anoniem

  Reactie op Mart:

  Inderdaad, Martijn is een echte vakman. Eindelijk ziet RTL dat ook in en geven ze aan Martijn meer programma’s (Uitstel van Executie, Wat Schat je, X-Factor, NL Vertrekt en tot nu toe Wie is de Chef?) in plaats van die verschrikkelijke presentatoren als Winston Gerschtanowitz en Nicolette van Dam!

 14. Anoniem

  Reactie op Anoniem: JIJ leest niet goed! Ik zeg helemaal niet dat jij hebt gezegd dat Krabbé er vrijdag is. Waarom zou ik? Jij vroeg je namelijk of hoe ze het vrijdag gaan doen.

 15. Anoniem

  Reactie op Anoniem:

  Je zei het volgende:
  ”Dus dan weet je toch hoe ze dat vrijdag gaan doen, gewoon met haar i.p.v. Krabbé.”
  En dan met de nadruk op DUS.

 16. Anoniem

  Reactie op Anoniem:
  Je ziet dingen die er niet zijn. Maak je niet zo druk.

 17. ©hiel

  Net in Shownieuws: Als Belgie meer meebetaald aan Voetbalvrouwen (wat daar ‘meer scoort als Baantjer’, al vind ik op internet 300.000 en 500, en baantjer toch echt 800.000, maargoed…) dan komt er een seizoen 3.

  Heeft RTL eens een programma wat 1 miljoen scoort per aflevering en dan laten ze het van Belgie afhangen.. :?

 18. breaking news

  Toekomst voetbalvrouwen hangt af van België !!!

  AMSTERDAM – De toekomst van de populaire serie Voetbalvrouwen lijkt af te hangen van onze Zuiderburen.

  Dat vertelt producent Johan Nijenhuis: “In België is Voetbalvrouwen ontzettend populair en haalt de serie hoge kijkcijfers.” Hij gaat verder: “Het is een ontzettend dure serie om te maken, dus pas als de Belgen meer willen meebetalen kunnen we met zekerheid zeggen dat er een volgend seizoen komt.”

  Samen met RTL zal de Vlaamse commerciële omroep dus diep in de buidel moeten tasten. Johan: “De Belgen willen graag nog een seizoen Voetbalvrouwen. De vraag is nu alleen hoeveel ze er voor over hebben.”

  Dit meldt shownieuws.

  http://www.telegraaf.nl

 19. !#Michael#!

  Reactie

  VTM en RTL werken wel vaker samen. Als ze beiden de helft van de kosten op hoesten hebben ze samen een relatief goedkope serie. aangezien zowel VTM als RTL vaak genoeg eigen dure drama producties hebben, kunnen ze zo samen een van deze series voort zetten, heb alleen wel t idee dat er een belgsche transfer naar Heros komt, met een belgisch voetbaltrutje

 20. Anoniem

  Reactie op Anoniem:

  Ik zal hier ook niet verder op reageren, anders maak je jezelf nog triester, want je snapt er echt niks van he!

 21. Erwin

  Reactie op Nick:
  Het kan zijn dat deze week opgenomen is toen de vrouw van Martijn aan het bevallen was. Het kan zijn dat Evelien Struik het toen plotsklaps moest overnemen. Het kan ook zijn dat Martijn voor NL Vertrekt op pad moest, staat me ook iets van bij.

 22. John

  Ik heb me echt me kapot gelachen. Wat een teksten. Vooral ik ben nl. vegetarier en dus uber gevoelig en geemotioneerd. Prachtig.

 23. ©hiel

  Dit is nou ECHT een leuk programma, zouden ze het hele jaar door wekelijks moeten maken met ook BN’ers van andere zenders.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.