Nicolette Kluijver: ‘Wat Keek werd emotionele uitzending’

Nicolette Kluijver zet een openhartige toon als eerste gast van het nieuwe KRO-programma ‘Wat keek…’. Nicolette klapt uitvoerig uit de school over haar woelige periode als catwalk-model in Parijs en onthult voor het eerst waarom die modellencarrière eindigde. Ook geeft ze toe een eetprobleem aan die carrière te hebben overgehouden: “Ik heb het nu onder controle, maar het is er wel nog steeds, een beetje.” Nicolette’s meest emotionele moment op televisie ooit? “Dat was in Wat Keek..

De huidige presentatrice van BNN’s Spuiten en Slikken wilde graag een fragment zien van een seksprogramma uit haar eigen jeugd: ‘Seks met Angela’ van Angela Groothuizen. Met rode oortjes keek de toen 12-jarige Nicolette dit programma stiekem op haar kamer terwijl ze constant alert was of haar moeder haar zou betrappen. Daar begon haar fascinatie voor seks als onderwerp.

De eerste aflevering van Wat keek…. eindigt onverwacht emotioneel voor Nicolette. Als ze door TVgids.nl wordt gevraagd wat voor haar persoonlijk het meest emotionele tv-moment ooit was, zegt ze: “Dat was grappig genoeg in de uitzending van Wat keek..? Ik zag daar het fragment uit All you need is love waarin mijn oude buurmeisje haar vakantieliefde terugzag. Ik moest meteen denken aan haar broer die kort voor All you need overleden was. Dat was de eerste keer dat ik echt te maken kreeg met de dood en ik schoot helemaal vol toen ik het zag. Kijkers zullen misschien denken: ‘Wat is die labiel!’, vooral omdat ze het niet van me gewend zijn. Ik ben namelijk altijd de jolige Nicolette op tv en dan is dit toch even heel iets anders.

De eerste ‘Wat Keek’ is om 20.25 uur te zien bij de KRO op Nederland 3.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen