NET 5 op zoek naar nieuwe Jan des Bouvrie

NET 5 zendt in het najaar van 2008 een nieuw programma uit, waarin wordt gezocht naar dé nieuwe interieurstylist van Nederland. Iedereen die denkt dat hij of zij het in zich heeft om de nieuwe Jan des Bouvrie te worden, kan meedoen. Dat laat het tv-station weten op haar website. Jan des Bouvrie liet al in april weten bezig te zijn met een ‘Idols voor architecten’. NET 5 op haar website: “In de vorm van een afvalrace gaan 11 deelnemers gedurende circa 5 weken de strijd met elkaar aan.”

De stylisten zullen tegen elkaar strijden, maar ook met elkaar leven. Ze wonen namelijk vijf weken lang met z’n allen in één huis. “Aan de hand van opdrachten moeten de stylisten bewijzen dat ze boordevol creatieve woonideeën zitten en dat ze een spectaculaire oplossing hebben voor ieder interieurprobleem. Na iedere opdracht beoordeelt een vakkundige jury welk design het beste is, maar ook welke deelnemer zo slecht heeft gepresteerd dat hij de wedstrijd moet verlaten.”

Daarnaast bepaalt de jury of en hoeveel geld er met het winnende design gewonnen is voor een gezamenlijke jackpot. “De uiteindelijk winnaar van de wedstrijd krijgt een droombaan als stylist bij het woonmagazine VT Wonen. Ook krijgt hij/zij het geld, dat in de gezamenlijke jackpot zit, uitgekeerd.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen