NET 5 op zoek naar nieuwe Jan des Bouvrie

Geplaatst op di 29 jul 2008 om 12:30

NET 5 zendt in het najaar van 2008 een nieuw programma uit, waarin wordt gezocht naar dé nieuwe interieurstylist van Nederland. Iedereen die denkt dat hij of zij het in zich heeft om de nieuwe Jan des Bouvrie te worden, kan meedoen. Dat laat het tv-station weten op haar website. Jan des Bouvrie liet al in april weten bezig te zijn met een ‘Idols voor architecten’. NET 5 op haar website: “In de vorm van een afvalrace gaan 11 deelnemers gedurende circa 5 weken de strijd met elkaar aan.”

De stylisten zullen tegen elkaar strijden, maar ook met elkaar leven. Ze wonen namelijk vijf weken lang met z’n allen in één huis. “Aan de hand van opdrachten moeten de stylisten bewijzen dat ze boordevol creatieve woonideeën zitten en dat ze een spectaculaire oplossing hebben voor ieder interieurprobleem. Na iedere opdracht beoordeelt een vakkundige jury welk design het beste is, maar ook welke deelnemer zo slecht heeft gepresteerd dat hij de wedstrijd moet verlaten.”

Daarnaast bepaalt de jury of en hoeveel geld er met het winnende design gewonnen is voor een gezamenlijke jackpot. “De uiteindelijk winnaar van de wedstrijd krijgt een droombaan als stylist bij het woonmagazine VT Wonen. Ook krijgt hij/zij het geld, dat in de gezamenlijke jackpot zit, uitgekeerd.
7 Reacties op “NET 5 op zoek naar nieuwe Jan des Bouvrie”


 1. Bas v.d Kimme

  Nee he, nu krijgen we natuurlijk jaren lang programma’s
  als, De nieuwe uri Geller, Op zoek naar de nieuwe Jan des Bouvrie.
  Wie zal de volgende zijn…..

 2. anka

  Jammer dat het met Jennifer Hofman is. Talentloos typetje. Had ik liever gezien met Erik van der Hoff bijvoorbeeld…

 3. Anoniem

  Reactie op Bas v.d Kimme: Ik gok op De Nieuwe Gerard Joling

 4. Timo

  Reactie op anka: Als er iemand niet kan presenteren is het Erik van der Hoff wel. Hij is 1 van de redenen dat ik Het blok niet meer kijk en Ben je slimmer dan een kind (Are you smarter than a 5th grader) genadeloos geflopt is. 5t hgrader vereiste iemand met een beetje humor, en dat had hij totaal niet. Hij nam het allemaal veel te serieus.

 5. Anoniem

  Reactie op Timo:
  Ach dat is gewoon jaloezie onderling tussen vrouwen. ;?

 6. Anoniem

  Reactie op anka: Ik lees nergens dat Jennifer Hofman het presenteert… Alleen op de foto zie ik haar.

 7. Stille

  Oeh, de nieuwe Leider (Balkenende), daar ben ik voor! Een aantal powervrouwen en mannen bepaalde lastige situaties voorleggen en toetsen hoe zij het zouden aanpakken/oplossen. Dat is een leuke voor RTL, ook een beetje inhoud en maatschappelijke thema’s op de zender! Presentatie….Frits Wester!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.