Daphne Deckers presenteert ‘De Naakte Waarheid’

Daphne Deckers wordt de presentatrice van het nieuwe programma De Naakte Waarheid op RTL 4. In de Nederlandse versie van het internationale format ‘How To Look Good Naked’ helpt Daphne vrouwen die moeite hebben met hun uiterlijk. Dat vertelt programmadirecteur Erland Galjaard van RTL 4 vandaag in De Telegraaf. Erland Galjaard legt uit in de krant: “Met kleine trucjes laten we zien hoe ze er beter kunnen gaan uitzien, zonder meteen voor een complete make-over te kiezen.

De Naakte Waarheid staat op de woensdagavond om 21.30 uur op het programma. “Daphne Deckers en coach Robert Pino helpen vrouwen die moeite hebben met hun uiterlijk. Het is de bedoeling dat ze zich ervan bewust worden dat het allemaal wel meevalt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen