Daphne Deckers presenteert ‘De Naakte Waarheid’

Geplaatst op zo 27 jul 2008 om 12:28Daphne Deckers wordt de presentatrice van het nieuwe programma De Naakte Waarheid op RTL 4. In de Nederlandse versie van het internationale format ‘How To Look Good Naked’ helpt Daphne vrouwen die moeite hebben met hun uiterlijk. Dat vertelt programmadirecteur Erland Galjaard van RTL 4 vandaag in De Telegraaf. Erland Galjaard legt uit in de krant: “Met kleine trucjes laten we zien hoe ze er beter kunnen gaan uitzien, zonder meteen voor een complete make-over te kiezen.

De Naakte Waarheid staat op de woensdagavond om 21.30 uur op het programma. “Daphne Deckers en coach Robert Pino helpen vrouwen die moeite hebben met hun uiterlijk. Het is de bedoeling dat ze zich ervan bewust worden dat het allemaal wel meevalt.


25 Reacties op “Daphne Deckers presenteert ‘De Naakte Waarheid’”


 1. Ronald

  Ik dacht dat Irene Moors dit programma ging doen… jammer, daphne zegt me gewoon iets minder.

 2. Anoniem

  GATVERDAMME!

 3. David

  Irene Moors is veel geschikter als presentatrice. Ik snap niet dat RTL geen gebruikt maakt van presentatoren en presentatrices die ze al onder contract hebben. Nee, voor elk nieuw programma moet een nieuw iemand worden aangenomen.

 4. Mart

  Reactie op David: idd en snap ook niet dat presentatoren van rtl4 presentatoren programma’s krijgen op rtl5 en nu dus ook daphne die bij rtl5 zit gaat opeens naar rtl4.

 5. Elm

  Ik vind Daphne een heel goede keuze.

 6. Mart

  Irene Moors krijgt sowieso bijna niks. En is er eens een geschikt programma voor d’r gaat Daphne het doen. Nou dan maar superdik-superdun voor Irene

 7. Anoniem

  Reactie op Mart:
  Hoezo bijna niks? Als je het een aantal uren dat zij in een jaar op televisie is bij elkaar gaat optellen staat zij in de top bij RTL. En we moeten niet vergeten dat ze maar weinig programma’s in haar eentje heeft gepresenteerd die een tweede seizoen hebben gehaald.

 8. ©hiel

  Reactie op Anoniem: En dan staat Jan de hoop op nr. 1 :? Ze heeft 1 programma!!!

 9. Anoniem

  Reactie op ©hiel:
  Het verbaast me niet dat je niet begrijpt dat het nieuws (waarvan ook nog eens een uitzending ’s ochtends tig keer in een uur herhaald wordt en waarbij de presentator niet altijd Jan de Hoop is) iets anders is dan een amusementsprogramma.

  Ze heeft inderdaad maar 1 programma maar om nou te zeggen dat ze sowieso bijna niks krijgt is wel heel erg de boel verdraaien.

 10. Mart

  Noem dan eens een programma wat Irene zelf heeft mogen presenteren alles is samen met carlo en 1 programma toen met wendy maar verder heeft ze al jaren niks anders dan life & cooking

 11. Anoniem

  The Batcheloor

 12. Anoniem

  Waar een wil is, Doe een Wens, Er is zoveel meer, De firma List & Bedrog etc.

 13. !#Michael#!

  Gokje:

  2000u GTST 1.2mln
  2030u Gillend Naar Huis 800/900dznd
  2130u Naakte waarheid 750/850dznd
  2230u Super Dik VS Super Dun 550/650dznd

 14. Mart

  Reactie op !#Michael#!: wel erg optimistisch michael:

  20.00 GTST 1 mln
  20.30 Gillend naar Huis 780.000
  21.30 naakte waarheid 685.000
  22.30 superdik-superdun 500.000
  denk dat ze daar dik teverden mee mogen zijn als je het laatste jaar gezien hebt.zal dit ff opslaan kunnen we nog eens terugkijken

 15. Anoniem

  20.00 GTST 1 mln
  20.30 Gillend naar Huis 623.000
  21.30 naakte waarheid 570.000
  22.30 superdik-superdun 510.000

 16. bluffy

  irene is niet sterk zonder carlo, de firma list en bedrog was al meteen van de buis, ja ook zij kent mislukking, blij dat daphne dit programma gaat doen laat irene lekker met carlo lac doen

 17. tryntje

  hallo
  ik ben by een opname geweest van de naakte waarheid
  zo super gedaan hoor ,,,

 18. bleubell

  Ik was kandidaat
  En daphne is super
  Niets mis mee
  en ik vind het spijtig voor Irene moors
  Maar er kan er maar een presenteren helaas

 19. kiandra

  Reactie op bleubell:
  hoi ik was ook kandidaat en daphne is echt super iedereen trouwens.
  jammer dat we geen contact mochten hebben.

 20. bleubell

  Ben jij han……..

 21. kiandra

  ja en jij ? had al naar je gezocht……………..

 22. kiandra

  Reactie op bleubell: wil je contact………..?

 23. tryntje

  ik ga zeker morgen kyken
  en helemaal als de uitzending van myn schoonzusje komt
  vindt het zo spannend

 24. S.

  Heej ik ben een meisje van 16 jaar. Ik heb echt heel erg veel moeite met mijn zelfbeeld, ik vind mezelf verschrikkelijk lelijk terwijl iedereen me juist mooi vind?? , ik voel me ook niet vrouwelijk genoeg, en ik wil er altijd perfect uit zien, en het perfecte kan ik maar niet bereiken…, ik vergelijk me vaak met anderen en wil absoluut niet aankomen, kaniemand me maybe helpen?? , ik heb me niet ingeschreven omdat ik nog niets hier van af wist, heel goed programma. :) , en ik val op meiden, zal ik mannelijke trekjes hebben? ik draag wel make-up, niet te veel, en hou van rokjes enzo, maar ben toch bang dat het te zien is???, en ik vind mijn borsten niet groot genoeg!!!, maargoed, hopelijk kan iemand me helpen.. liefsss

 25. Bleubell

  Reactie op kiandra: Han.. je kunt me vinden op m’n website. Hoe gaat het nu met je?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.