BBC News dagelijks op Het Gesprek

De praatzender Het Gesprek begint in september met het dagelijks uitzenden van het BBC World News. Ook andere BBC-programma’s zoals Hard Talk en documentaires zijn – ondertiteld – in het nieuwe seizoen bij de interviewzender te zien. Dat meldt De Volkskrant. BBC World News is vanaf maandag 1 september elke dag om 21:45 uur te zien. Verder komt de zender met Satellite Queens, een Arabische talkshow over controversiële onderwerpen in de Arabische Wereld.

De uitbreiding van programma’s past in het nieuwe programmabeleid van de zender: meer buitenlandse producties tussen de veelal Nederlandse interviews, in de hoop het kijkersaantal te vergroten. Eerder dit jaar werd de Late Show van David Letterman al aan de programmering toegevoegd.

Het discussieprogramma Hard Talk is er elke maandag om 21:45 uur. Satellite Queens is op woensdagavonden te zien om 19:30 uur.

De programmering omvat verder de dagelijkse Nederlandse programma’s Spraakmakers en Dagbeeld. Nieuw zijn Reclame met Jan Kuitenbrouwer en GIG met Ronald Giphart. Susan Smit keert terug met nieuwe afleveringen van haar boekenshow Uitgelezen. Ook nieuw is de uitzending van concerten van het Concert- gebouworkest op zondag en het vertonen van arthouse-films op zaterdagavond.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen