Zenderleiding RTL 4 ziet af van late night Boulevard

De zenderleiding van RTL 4 ziet voorlopig af van een late variant op RTL Boulevard. De belangrijkste reden is een te korte voorbereidingstijd en bovendien zijn de kosten erg hoog. Dat vertelde Evert Santegoeds van weekblad Privé vandaag op Radio 538. Program- madirecteur Erland Galjaard van RTL 4 verklapte eind mei plannen te hebben voor een late RTL Boulevard. Erland was echter nooit concreet, laat een zegsman van RTL nu weten. “Hij heeft gezegd dat hij met het idee speelt.

Beau van Erven Dorens liet in april in De Wereld Draait Door weten dat hij graag een late versie van RTL Boulevard zou willen presenteren. “Om half elf maak je een talkshow waarin je gaat praten met de mensen waar je het meestal óver hebt. Dan schuif je het hele merk door naar half elf.” Programmadirecteur Erland Galjaard vond het een goed idee: eind mei gaf hij aan plannen voor een late Boulevard te hebben. “We zijn bezig met twee projecten. Een daarvan is een late RTL Boulevard.

Erland Galjaard is echter nooit specifiek geweest over een late night RTL Boulevard, benadrukt een woordvoerder van RTL 4 nu. “Erland Galjaard heeft in een interview in het AD gezegd dat hij met het idee speelt van een late night versie. Hij heeft niet gezegd dat het binnenkort of op een specifieke datum van start gaat.”

Overigens gaat Boulevard volgens Evert Santegoeds volgend jaar ook in de zomer door. Evert: “Albert is voor het laatst op zomervakantie geweest, want Boulevard heeft zijn laatste zomerstop. Ook volgend jaar gaan zij gewoon door in de zomer. De grootste affaires spelen zich af in de zomer: Rattengate, de hele Breukhoven-affaire.

De woordvoerder wil het verdwijnen van de zomerstop in 2009 niet bevestigen. “Voor 2009 doen we nog helemaal geen uitspraken“, laat de woordvoerder aan Mediacourant weten. “We zijn nog druk bezig met komend tv-seizoen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen