VPRO: ‘Daphne Bunskoek binnenhalen zou mooi zijn’

Het lijkt erop dat Daphne Bunskoek een overstap naar de VPRO gaat maken. De omroep hoopt op een goede afloop van de besprekingen met de presentatrice. Dat zegt een zegsvrouw van de VPRO in De Telegraaf. “Alle opties liggen nog open. Wel kan ik zeggen dat wij hopen op een goede afloop. Daphne binnenha- len zou mooi zijn.Albert Verlinde kan zich in De Pers voorstellen dat Daphne iets nieuws wil: “Daphne, en daarvoor Beau, zijn toch meer de aangevers van de items in Boulevard.

Albert Verlinde: “Dat heb je na zo’n drie jaar wel een beetje gezien, denk ik. Als presentator bevind je je in een geïsoleerde positie. Ik verzamel de informatie zelf en vorm op basis van die ingrediënten het programma.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen