VPRO: ‘Daphne Bunskoek binnenhalen zou mooi zijn’

Geplaatst op do 29 mei 2008 om 10:56Het lijkt erop dat Daphne Bunskoek een overstap naar de VPRO gaat maken. De omroep hoopt op een goede afloop van de besprekingen met de presentatrice. Dat zegt een zegsvrouw van de VPRO in De Telegraaf. “Alle opties liggen nog open. Wel kan ik zeggen dat wij hopen op een goede afloop. Daphne binnenha- len zou mooi zijn.Albert Verlinde kan zich in De Pers voorstellen dat Daphne iets nieuws wil: “Daphne, en daarvoor Beau, zijn toch meer de aangevers van de items in Boulevard.

Albert Verlinde: “Dat heb je na zo’n drie jaar wel een beetje gezien, denk ik. Als presentator bevind je je in een geïsoleerde positie. Ik verzamel de informatie zelf en vorm op basis van die ingrediënten het programma.


14 Reacties op “VPRO: ‘Daphne Bunskoek binnenhalen zou mooi zijn’”


 1. Anoniem

  Ik word zo moe van die Verlinde. Hoezo “Ik verzamel de informatie zelf en vorm op basis van die ingrediënten het programma.“ Dus er is geen redactie?

 2. Anoniem

  Zoals als Patty brard zei…. Kwalbert lult maar wat

 3. Chiel

  Albert belt er toch achterna, zoekt nieuwtjes, lees kranten enz. Mensen bellen hém. Niet zo negatief!

 4. Anoniem

  Reactie op Chiel:
  Dus hij doet het in z’n eentje en er is geen redactie?

 5. jeroen

  ik hoop dat ze bij rtl blijf daar kan ze ook alle kanten op

 6. David (2)

  Overigens vind ik Margreet Beetsma een perfecte keuze die hier in de keuzelijst staat als opvolger voor Daphne! Jong, spontaan, en ik vind haar Editie NL ook leuk presenteren. Volgens mij heeft zij wel het ‘korreltje zout’ wat nodig is om Boulevard te presenteren!

 7. Anoniem

  ik zou als ik haar was naar Net 5 gaan.. net als Katja een beetje acteren en presentateren

 8. Mart

  Volgens mij stapt ze idd over want er zijn ook geruchten dat ze daar holland sport gaat presenteren samen met wilfried

 9. Anoniem

  Nee Nee Daphne is veel te goed voor RTL ik bedoel wat heeft RTL te bieden dan alleen maar amusent programmas inhoudelijk zit RTL aan de lagere kant en mensen beginnen eindelijk door te krijgen zie de kijkcijfers. SBS en de Publiek omroep daar moet Daphne naar toe om ene serieuze programma te maken top wijf getalenteerd slimme alles bij elkaar fantastich vakvrouw, laat Wendy bij RTL lekker idols doen van dat soort luchtige en puberal programmas

 10. Anoniem

  Reactie op Anoniem:
  Huh? SBS?

 11. Anoniempje

  Volgens mij gaat Daphne bij RTL weg… zo ook geen andere programma’s voor RTL !!
  Dus kiest ze voor een andere omroep PO ;)

 12. Anoniem

  Reactie op Anoniem:
  Hilarisch dat je zegt dat Daphne bij SBS past

 13. Puk

  Nee niet Margreet Beetsma, die lacht mij teveel, Editie Nl is genoeg Margreet voor mij. Maar wat maakt het uit wie daar zit? Volgens mij niets.

 14. Puk

  Of heette ze nou anders? Die blonde die vaak bij Jeroen Latijnhouwer zit. Volgens mij vind Jeroen het ook helemaal niks.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.