Paul Potts speciale gast in finale Holland’s Got Talent

De finale van Holland’s Got Talent belooft volgens SBS 6 spectaculair te worden met zeven acts die niet voor elkaar onder doen. Tijdens de finale is het vanavond niet aan de jury om te be- palen wie zich de winnaar mag noemen, maar aan de televisiekijkers. De winnaar krijgt de beker overhandigd uit handen van Paul Potts. Special reporter Viktor Brand: “Meestal is het toch de stem die het publiek raakt, maar ik hoop stiekem dat er een act wint waarbij het niet om de zang een keer gaat.

Naast de zes finalisten die overbleven na de drie live shows, strijden nog drie acts via internetstemmen om de zevende en laatste finaleplaats. De act die vrijdag de meeste stemmen heeft gekregen, doet direct mee in de grote finale van Holland’s Got Talent. Tijdens de finale is het niet aan de jury, bestaande uit Henkjan Smits, Patricia Paay en Robert Ronday, om te bepalen wie zich de winnaar van Holland’s Got Talent mag noemen.

Viktor Brand was tijdens Holland’s Got Talent te zien als special reporter achter de schermen. “Het was een heerlijke rol. Ik was ieders vriend. Als een kandidaat huilend in mijn armen viel en riep ’Henkjan is een lul’ kon ik makkelijk zeggen ’je hebt gelijk’“, vertelt Viktor in De Telegraaf. “Het is natuurlijk leuk wanneer ze dan ook nog roepen ’ik vind jou wel leuk’.

Paul Potts, de winnaar van Britain’s Got Talent, onderbreekt zijn wereldtournee voor een optreden in Nederland. Ook reikt hij de prijs uit aan de uiteindelijke winnaar van deze talentenjacht. De Holland’s Got Talent Finale is om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen