FAN: ‘TV-zender Jouw Wereld In Beeld blijft uitzenden’

Tv-zender FAN Jouw Wereld In Beeld blijft doorgaan met het uitzenden van tv- programma’s, ondanks het faillissement van twee aan FAN gelieerde bedrijven. Dat laat een woordvoerder van televisieproducent FAN vandaag weten. De Telegraaf meldde vandaag dat het bedrijf failliet is en dat Fabienne de Vries, Jürgen Smit en Dennis Mulder van Woon en Klus Magazine niet betaald krijgen. “De FAN-zenderactiviteiten zijn voldoende rendabel“, laat de bedrijfs- woordvoerder nu weten.

Enige tijd geleden was reeds bekend dat de bedrijven FAN Interactive media BV en TV Partners Nederland BV (beiden werkmaatschappijen van FAN) financieel in de problemen waren geraakt door de abrupte beëindiging van de productieovereenkomst met RTL Nederland.

Na de breuk met RTL is er tot het uiterste getracht de verplichtingen aan bestaande klanten zo goed mogelijk na te leven. Dit heeft helaas niet kunnen voorkomen dat er ernstige liquiditeitsproblemen ontstonden en betalingen niet op tijd konden worden gedaan. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het faillissement van beide bedrijven.”

De zenderactiviteiten van FAN vallen niet onder eerder genoemde vennootschappen. “Die zijn voldoende rendabel om door te gaan, en komen door het faillissement dus niet in gevaar.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen