Antoinette Hertsenberg tekent contract voor zes jaar

Geplaatst op vr 25 apr 2008 om 8:02

Foto: TROS/Wim KluversDe succesvolle presentatrice Antoinette Hertsenberg heeft donderdag een nieuw contract getekend waardoor ze de komende zes jaar bij de TROS te zien is. Met dit langlopende contract vervult de omroep de wens om presentatoren van informatieve programma’s voor langere tijd aan zich te binden. Eerder heeft Jaap Jongbloed zijn handtekening gezet onder een contract tot 2014. “Een contract van zes jaar betekent dat de TROS veel vertrouwen in mij en de programma’s heeft.

Peter Kuipers, directeur Media en Productie: “Antoinette brengt al vele jaren de veelbekeken programma’s Radar en Opgelicht?! Radar scoort wekelijks 2 miljoen kijkers en naar Opgelicht?! kijken ruim 1,6 miljoen mensen. Ook de beide internetsites en het Radar Testpanel, met 50.000 leden, zijn een enorm succes. Dat willen we de komende jaren nog meer gaan uitbreiden. Wij zijn enorm blij en trots dat Antoinette één van de toonaangevende TROS-gezichten blijft.

Antoinette: “Een contract van zes jaar betekent dat de TROS veel vertrouwen in mij en de programma’s heeft. En dat is enorm waardevol. Ik heb er zin in om mijn tanden te blijven zetten in programma’s waar de consument echt iets aan heeft.
15 Reacties op “Antoinette Hertsenberg tekent contract voor zes jaar”


 1. Rem

  ik heb haar programma’s een paar keer gekeken, ik kijk het verder nooit, ik vind het een beetje saai!
  Maar logisch dat de tros haar een contract geeft van 6 jaar!
  Haar programma’s scoren altijd boven de 1.5 miljoen kijkerss!!

 2. Ronald

  Ik kijk nooit naar haar. Haar manier van vragen stellen bezorgt me rillingen op de rug. Consumenten hebben bij voorbaat altijd al gelijk bij haar.

 3. Rennee

  Ik vind haar leuk

 4. nina

  Ik vind dat ze goede programma’s presenteerd vooral radar

  elke maandagavond 2.000.000 kijkers dan doe je gewoon goed.

 5. Kenneth

  Fantastisch programma en presentatrice!

 6. Vincent

  Met alle respect maar het feit dat Radar en Opgelicht zo goed scoort heeft niets te maken met de kwaliteit of de inhoud van het programma.

  Het is deze sensatiezoekende vrouw, die eenzijdige vraagstellingen erop nahoud en leverancier of zogenaamde oplichters alvorens enige confrontatie aan de schandpaal heeft genageld. Van journalistieke diepgang is geen sprake, het is allemaal op haar manier, gebaseerd op haar eigen mening en zonder ook maar goed de feiten te kennen door haar gebekritiseerd.
  Gefeliciteerd TROS….

 7. Fred

  Vreselijk dom en irritant wijf, die hoofdzakelijk bewonderd wordt door Bejaard en Geestelijk beperkt Nederland. Het vervelende is nu echter dat haar “bewonderaars” in de regel economisch niet actief zijn dus ook geen zorgdragen voor al die belastingcenten welke opgehoest moeten worden om haar 6-jarig contract te financiëren. Dit mag de CO-kijker dan weer doen, best a-sociaal eigenlijk. ;)

 8. Anoniempje

  Reactie op Fred: Kijk jij wel naar P&W,Zembla, MWDL ook van onze belastingcenten :-(

 9. Anoniem

  Inderdaad, ze heeft vooraf al bepaald wie schuldig is. Ze geeft mensen niet de mogelijkheid om zich te verweren want ze onderbreekt ze continu en luistert ook niet. Ze is zeer eenzijdig in de berichtgeving en heeft overduidelijk niet de intentie om objectief te zijn. Een erg slechte interviewer. En erg irritant.

 10. Peter | SBSfansite.nl

  Ik vind haar programma’s wél leuk. Flink wat anonieme reacties die negatief zijn hier, zou me niets verbazen als daar gewoon medewerkers van RTL tussen zitten, die het weer niet kunnen hebben dat RTL allang! geen marktleider meer is.

 11. ome H

  Op mij maakt ze altijd een met zichzelf ingenomen indruk

 12. Anoniem

  Reactie op Peter | SBSfansite.nl: Wat een onzin. Begrijp nooit waarom mensen zo verzuild denken. Grow up. Beetje zielig om fan te zijn van de publieke omroep, of van een bepaalde omroep, of bepaalde zender. Het gaat toch om de programma’s. Het boeit mij totaal niet wie een programma uitzend, als het maar een leuk programma is.

 13. mark

  Dat snap ik nou echt niet dat Radar elke maandag tussen 2.000.000 – 2.500.000 zit, met elke week 45 min. overloos gezever over woekerpolissen en pensioenen (je zou zeggen dat er alleen bejaarden naar kijken). Vorige week zelfs best bekeken programma van de week, nog boven het Nederlands Elftal!

 14. Johan B.

  Reactie op Fred:
  Wederom een verachtelijke reactie van dit walgelijk persoon die zich tijdelijk Fred noemt. MEDIACOURANT: VERWIJDER NU EENS DIE WALGELIJKE BIJDRAGEN VAN DIT WALGELIJK WEZEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. Edwin

  Oke Radar is naar mijn mening geen prime time programma maar het succes wat ze heeft met dit consumentenprogramma en ook Opgelicht is groot, heel groot en waarom zou de Tros dat succes niet voortzetten?
  Logisch dus.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.