Antoinette Hertsenberg tekent contract voor zes jaar

Foto: TROS/Wim KluversDe succesvolle presentatrice Antoinette Hertsenberg heeft donderdag een nieuw contract getekend waardoor ze de komende zes jaar bij de TROS te zien is. Met dit langlopende contract vervult de omroep de wens om presentatoren van informatieve programma’s voor langere tijd aan zich te binden. Eerder heeft Jaap Jongbloed zijn handtekening gezet onder een contract tot 2014. “Een contract van zes jaar betekent dat de TROS veel vertrouwen in mij en de programma’s heeft.

Peter Kuipers, directeur Media en Productie: “Antoinette brengt al vele jaren de veelbekeken programma’s Radar en Opgelicht?! Radar scoort wekelijks 2 miljoen kijkers en naar Opgelicht?! kijken ruim 1,6 miljoen mensen. Ook de beide internetsites en het Radar Testpanel, met 50.000 leden, zijn een enorm succes. Dat willen we de komende jaren nog meer gaan uitbreiden. Wij zijn enorm blij en trots dat Antoinette één van de toonaangevende TROS-gezichten blijft.

Antoinette: “Een contract van zes jaar betekent dat de TROS veel vertrouwen in mij en de programma’s heeft. En dat is enorm waardevol. Ik heb er zin in om mijn tanden te blijven zetten in programma’s waar de consument echt iets aan heeft.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen