Slag om Pampus degradeert naar late avond

Foto: Rogier VeldmanHet nieuwe NCRV-programma Slag Om Pampus trekt op vrijdagavond te weinig kijkers. Na twee afleveringen wordt de strijd om het fortwachterschap op het eiland vanaf vrijdag verplaatst van 20.30 uur naar 23.00 uur. Dat meldt de zender- coördinator van Nederland 3 woensdag aan het ANP. De eerste aflevering trok ruim 400.000 kijkers; de twee aflevering werd door 350.000 mensen bekeken. Om het gat om 20.30 uur te vullen, zendt Nederland 3 de komende zes weken de serie Bij ons in de P.C. uit.

In De Slag Om Pampus strijden zeven stellen in acht afleveringen om de baan op het eiland voor Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Regina Romeijn. Volgens de zendercoördinator wordt Pampus onvoldoende bekeken om op prime time op vrijdagavond te kunnen blijven.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen