Erland Galjaard: ‘Zeer trots op nieuwe huisstijl’

Erland Galjaard, Programma Directeur van RTL 4, is erg content met de nieuwe huisstijl van zijn zender. Na de profilering met bekende televisiesterren, is nu gekozen voor grafische rustmomenten tussen de reclameblokken en program- ma’s van RTL 4. De station idents zijn vrijdag voor het eerst op televisie. “Ik ben zeer trots op onze nieuwe huisstijl“, geeft Erland Galjaard aan. “Niet alleen bieden de idents een rustpunt op de zender, ze verhogen ook de herkenbaarheid en het onderscheid van RTL 4.

Eland Galjaard vervolgt: “Ze bieden een vriendelijke en frisse aanblik die de kwaliteit van de programma’s onderstreept, en weerspiegelen wat het merk RTL 4 anno 2008 wil bieden: vertrouwde en nieuwe pijlers, thema’s en programma’s.

Lees ook: ‘RTL 4 met nieuwe station idents

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen